Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Nastya Kashnikov har en mørk hendelse i sin fortid. Hun døde den dagen, venstre hånden hennes er ødelagt og hun kan ikke spille piano lenger. Det eneste hun klarer å holde på er hatet, og håpet om hevn. Ikke snakker hun lenger heller. Alle rundt Josh Bennet dør. Han har gitt opp og ingen kommer nær han lenger, og han har sverget at han aldri skal elske noen igjen. Helt til Nastya en dag står i garasjen hans.

Begge hovedpersonene har fortider som har gitt dem pessimistiske syn på livet. Nastya er full i hat mens Josh er likegyldig til alt. Men når de er sammen forandrer alt seg, litt etter litt. Alt skjer veldig gradvis i denne boken, det er ikke noe kjærlighet med første blikk men noe som bygges opp igjennom hele boken. Vennskap, fantastiske karkater utviklinger og hemmligheter du bare får høre om i biter. Det er som et pusslespill som gradvis blir satt sammen, et fantastisk pusslespill av fine og vonde hendelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusPiippokattaSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche Vargas