Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Disse bøkene er ikke raske actionfylte krimbøker, selv om de jammen er spennende nok. De er litt mer stillegående. Sakene blir løst med nitidig politiarbeid. De intervjuer, avhører, leter etter spor og diskuterer. Og så til slutt, finner de morderen.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har virkelig fått sansen for Hjorth og Rosenfeldts bøker om Bergmann. Spenning til siste slutt, krydret med god dialog og samspill - eller snarere mangel på. Tilfeldighetene kan til tider virke litt overdrevne, men det er nå tross alt en bok og ikke en virkelighet..... Skal garantert få med meg neste bok også! Hørte på lydbok og det gir en ekstra dimensjon. Proffesjonelle som leser for deg er absolutt å anbefale!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Fjellgraven" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja dette var 3dje boken om krimpsykologen Sebastian Bergman. Denne handler om 2 veninner som kommer over en grav med 5 lik/skjeletter oppe i fjellene mot norskegrensa. Denne saken er både stor og internasjonal viser det seg når etterforskningen skrider frem.

Det som er minst like spennende er den parallelle historien som angår Sebastian Bergmans private anliggende. Dette går som en rød tråd fra forrige bok og selv om vi kommer endel nærmere en løsning i denne boken så er det ingen tvil om at dette vil dukke opp igjen i bok nr. 4 Tillegg så er det ei smørje av utroskap, skilsmisser og forhold på jobb og utenfor jobb som også krever ei oppklaring etterhvert. Slike røde tråder som ikke har noe med plottet å gjøre men som angår privatlivet til hovedpersonen og som går gjennom flere bøker uten ei løsning er en suksessoppskrift i krimverden synes jeg. Det gjør at jeg ønsker å lese neste bok og det gjør at vi blir veldig godt kjent med hovedpersonen. Lars Kepler følger samme oppskrift og det samme gjør Jo Nesbø og Mo Hayder for å nevne noen. Gleder meg til bok nr 4, både til plottet og til ei mulig oppklaring av Sebastian Bergmans private etterforskning :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg hadde store forventninger til denne oppfølgeren om Sebastian Bergman, og de fleste forventningnene ble innfridd. Mye av handlingen foregår på fjellet, og det er gode beskrivelser. Videre blir vi enda bedre kjent med Bergman. Ofte opplever jeg ham som egoistisk og selvsentrert, men etterhvert som vi blir bedre og bedre kjent med ham, får jeg litt mer symptati for ham.

Plottet var kanskje ikke av det beste denne gangen, men allikevel var dette en god krim! Skal helt klart lese mer om Bergman når neste bok kommer!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti