Viser 1 til 5 av 5 omtaler

En svært:god og interessant idé, kunne vært både spennende og underholdende, og en spionroman utenom det vanlige. Romanen ble dessverre platt, uspennende, lite troverdig og kjedelig. Her har Sansom gitt fra seg en mulighet til å skape en spenningsroman på siden av den kalde krigen og i en verden som kunne sett helt annerledes ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min første ebok, mulig dette nye formatet tok litt tid å bli kjent med. Sleit meg gjennom første halvdel som jeg til tider synes ble litt kjedelig. Spenningen tar seg kraftig opp i andre halvdel av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sansom er en av mine favouritter og skuffer ikke.
Spennende og levende fortelling om et tenkt scenario der Ettergivenhets-linjen hos Britiske politikere inngår fredsavtale med Nazi-Tyskland i stedet for virkelighetens Churchills og Englands deltagelse i 2 verdenskrig.

Et skremmende scenario! Historien er brilliant pepret med historiske fakta og personskildringene er såpass inngående og realistiske at man til tider glemmer at forferdelighetene ikke er et faktum.
Mine beste anbefalinger.
Forfatteren røper at det er en ny bok i serien om Matthew Chardlake på gang.
Jeg gleder meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en litt annerledes historie, et tenkt scenario hvis nazistene hadde vunnet fram i 1940.Må si jeg synes det var bra skrevet og selve handlingen var spennende og interessant på en litt lavmelt måte. Har alltid ment at Sansom skriver gode bøker og dette var ikke noe unntak. Noen feil i oversettelsen,men pytt pytt. Ser virkelig fram til hans neste bok, som visstnok bli om Matthew Shardlake igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl