Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Kjempespennende! Bok tre i denne serien skuffer ikke. Som i de andre lærer jeg masse om formingen av Norge. Må innrømme jeg ikke er veldig stødig i norsk historie men romaner som dette gjør at jeg vil lære mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

3 bok i en triologi " I Sverdets tid." Kjempebra bok og triologi. Handlingen er i Middelalderen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Språket minner om en dårlig ukebladroman. Holdt ut i ett kapittel, og tittet litt videre, men dette var ikke noe for meg. At han lar Sigurd Lavard gjenoppstå fra de døde (ok, det er fiksjon - men dog...) er også noe som virker så søkt at jeg leverer boken tilbake til biblioteket stort sett ulest.

Ser av blurb'en at han har prøvd seg på noe ala Iggulden og Cornwell. For meg er dette ikke i nærheten av de to. Dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GVErlend Haugen  VikhagenMcHempettTove Obrestad WøienHilde VrangsagenMartinenLinda RastenKarina HillestadBoktimmyAstrid Terese Bjorland Skjeggeruderlend kongsvollMy Criminal MindFarfalleEngelinHeidiEli HagelundJohn LarsenGro-Anette SlettebøAnne Berit GrønbechRune U. FurbergReadninggirl20NorahFrode TangenBerit RMaikenHallgrim BarlaupAnjaSissel Karlsen FjeldetEivind  VaksvikSusan StensrudTorill Elisabeth RevheimGrete AmundsenEmilieskIngvild SmoiraIngunn SKikkan HaugenReidun SvensliMargaret HansenStine Sevilhaug