Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Blåbærsommeren, nok en bok midt på treet for min del. En koselig og underholdende bok men veldig forutsigbar og uten noen overraskelser. Helt OK ferielektyre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke spesielt bra, men lettlest og en grei sommerbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig lettlest perle!
Det er vel tre år siden jeg leste denne boken, og jeg har ennå ikke helt klart å glemme den. Den går riktignok ikke inn i historien som noen klassiker, men som ren underholdning var den gull :) Jeg leste den ut på en dag (sjeldent, til meg å være), og jeg lo høyt fra magen flere ganger. Perfekt sommerbok å kose seg med i solen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei pauselesing, men ingen høydare... til det er den altfor åpenbar i handlingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt grei lesing på senga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ellen Brandford er en suksessrik Manhatten-advokat, som har alt hun kan ønske seg. En jobb hun liker og tjener godt på og snart skal hun gifte seg med politiker og kollega Hayden Croft. Om kun tre måneder skal det storslåtte bryllupet stå og Ellens mor er i full gang med planleggingen. Midt oppi bryllupsplanleggingen og Haydens overgang fra advokat tilbake til politiker dør Ellens bestemor. Ellen og bestemoren hadde et nært forhold. Det var bestemoren som lærte Ellen å fotografere og hennes herlige blåbærmuffins som var myke inni og sprø utenpå vil Ellen aldri glemme.
Ellen har lovet å oppfylle bestemorens siste ønske, nemlig å levere et brev til bestemorens gamlekjæreste i den lille byen Beacon i Maine, bestemorens hjemby. Det som begynte som en rask dagstur for å levere brevet utarter seg til å bli en mye mer komplisert affære enn Ellen noen gang kunne ha forestilt seg. Det viser seg at Ellens bestemor ikke har fortalt alt om sin oppvekst i den lille byen hun flyttet fra da hun skulle studere. Etter hvert som Ellen finner ut mer og mer om bestemorens fortid finner hun også ut mer om seg selv og sine egne verdier.
Dette er en hjertevarm og koselig chick lit-roman. Ingen stor roman, langt i fra, men en deilig pause fra hverdagens kjas og mas. La deg forføre av småbylivet i USA. La deg distrahere av kjærlighet, familie og ikke minst mat. Hvis du er på diett bør du IKKE lese denne boka, som kommer med mange herlige matbeskrivelser med blant annet dampende hummer i smørsaus, eplesidersmultringer og blåbærpai.

CLG

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En dag, og ferdig med den... Falt for omslaget ( ikke uvanlig ). Oppgradere fra kiosklitteratur til strandlitteratur etter omtrent halve boken (.... er det noen forskjell egentlig?). Irriterte meg over alt for enkelt språk, spesielt til å begynne med. Men det er rart med det, - når man kommer inn i handlingen så blir man lett fanget - uansett ;). Gir ikke terningkast til denne, men innrømmer at jeg nok koste meg litt der ute i solen med boken :-).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en søt og sjarmerende historie fra Maine i USA. Her møter vi byjenta Ellen, en suksessrik Manhatten-advokat som i løpet av en kort uke får snudd opp-ned på hele sin tilværelse.

Hun skulle bare overrekke et brev fra sin nylig avdøde mormor til en mann i Maine. Plutselig befinner hun seg i sentrum for lokalmiljøets interesse etter en nesten-drukningsulykke.

Redningsmannens øyne er så blå, så blå, men Ellen skal tilbake til New York og sitt eget bryllup som skal stå om tre måneder.

Morsom kjærlighetsroman om spørsmålet: Når vet man at man har funnet den rette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En herlig lettlest bok om kjærlighet og arven etter mormor.
Handler om å ta riktige valg for framtiden, ikke så lett når man er ung og skal snart gifte seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste i en anmeldelse at denne boka skulle ha en overraskende slutt. Selv synes jeg boka var meget forutsigbar. Handler om Ellen som reiser tilbake til mormorens hjemby for å oppfylle hennes siste ønske, nemlig å overlevere et brev til mormorens gamle kjæreste. Ellen lever et liv som vellykket advokat i New York, men livet hennes forandrer seg når hun besøker mormorens hjemby. Koselig bok, men forutsigbar. Hovedpersonen virker litt for pollert, og får det stort sett som hun vil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil