Viser 1 til 2 av 2 omtaler

For mye usannsynlig actiondrama der ting nesten går galt også klarer helten seg likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nate Overby har bestemt seg for å dø. Han kommer ikke over hendelsene i Irak som tok livet av bestevennen Charles – en hendelsene hvor han mener at han selv sviktet og dermed er årsaken til at vennen døde. Han skyver kona og datteren lenger og lenger fra seg, til de til slutt bestemmer seg for å separeres. Når han så på toppen av dette får beskjed fra legen om at han har den grusomme muskelsykdommen ALS, ser han ikke lenger noen grunn til å fortsette livet.
Idet han står på gesimsen i ellevte etasje, fast bestemt på å gjennomføre selvmordet. Gjennom vinduet blir han klar over at det foregår et bankran, med kundene tatt som gisler. Instinktivt reagerer Nate, han stormer banken og dreper fem av de seks ranerne.I stedet for å dø blir han dagens helt!
Men det skal vise seg at det var noe annet enn penger ranerne var ute etter, og det blir klart at det nå er opp til Nate å skaffe dette til veie for dem. Alternativet er at datteren hans dør!

Følgende blurb står å lese på forsiden av boken: «Renspikket holde-deg-våken-hele-natten-spenning» – Harlan Coben.
Og siden mr Coben er en av mine absolutte favoritter innen spenningslitteratur, regnet jeg med at dette var en bok midt i blinken for meg. Og det var en rett antakelse.

Boka er gjennomført spennende fra første til siste side, og i tillegg til spenningen, får vi også en nydelig historie om kjærlighet og livet, ønsket om å leve, men viljen til å dø. For det er ikke lett for Nate Overby å skulle forsøke å redde livene til sin kone og datter, når han i tillegg til å måtte kjempe mot hardbarkede kriminelle også må kjempe mot den stadig mer aggressive og ødeleggende ALS-sykdommen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tine SundaliJosefineSimen "Boktimmy" IngemundsenKnutMTatiana WesserlingBjørg L.LailalillianerSynnøve H HoelKristin F. JørgensenElisabeth SveeIna Elisabeth Bøgh VigreHelge-Mikal HartvedtIngeborg GKjell MagneReadninggirl20Tom-Erik FallaJulie StensethellinoronilleSteinar JøsokLise MuntheJune PlutonikakntschjrldGroLisbeth Kingsrud KvistenLesevimsaIngunn SBeathe SolbergMonica CarlsenLinda RastenElin FjellheimHeidi LLinda SolheimBjørn Erik Strand-HanssenKrishErikfornixJon RyeMarkus SHarald K