Viser 1 til 10 av 10 omtaler

Jeg likte så veldig godt den første krimboken til Ninni Schulman; Jenta med snø i håret. Så da var det en selvfølge at jeg måtte lese denne. Jeg er ikke helt sikker på om jeg syntes den var like god. Men den var en underholdende og spennende krim som jeg likte og det var ikke noe galt med den. Boken handler om en person som setter fyr på hus og som dreper folk på den måten. Det er ganske så grusomt, men siden boken på en måte handler mer om forholdet mellom menneskene i den lille byen Hagfors, blir mordene satt litt i bakgrunnen. En blir godt kjent med hovedpersonen; Magdalena Hansson. Og det er en fin ting. Så dette er en gjennomsnittlig bra krim, vil jeg si.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne fløt ikke like lett fra starten som bok en, "Jenta med snø i håret", synes jeg. Det tok tid før det ble litt fart i handlingen, men den siste tredjedelen av boka var forrykende! God vri med dialogen med psykologen underveis, der vi ikke får vite hvem det er som snakker før helt mot slutten av boka - hadde mange teorier der, men ingen av dem stemte. Ikke så rart kanskje når man ser hvordan boka endte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt ok, men uten itensitet. Litt overfladisk person galleri... her leste jeg mye bare for å pløye meg igjennom boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt ok krim, men jeg ble ikke imponert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min omtale av Gutten som sluttet å gråte. Ekstern lenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rett og slett en "kose-krim". Koste meg med boka, men all verdens spenning var det ikke!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I denne boka spiller etterforskernes privatliv en stor rolle. Det er sterke paralleller mellom forbrytelsen som etterforskes, og problemer politikvinnen Petra og journalisten Magdalena har å stri med på hjemmebane. Begge kvinnene har en sønn som på hver sin måte volder dem uro. Når løsningen på forbrytelsen endelig foreligger – en løsning som er både logisk og meget overraskende - får disse bekymringstankene hos mødrene en enda mer berettiget plass i det store bildet. Alt i alt må en kunne si at dette er en svært velkomponert krimbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En oppskriftsmessig journalistkrim, journalist som etterforsker hakket foran politiet og det blir selvfølgelig dypt personlig for henne. En midt-på-treet-krim som er helt ok som tidtrøyte, men havner ikke i toppsjiktet.
Les hele min anmeldelse på: ritaleser.com

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig oppfølger til Jenta med snø i håret. Schulman fortsetter med sin lune og fine skrivemåte, som gjør at boka er spennende og uten dødpunkter, selv om den ikke er så veldig intens.

Vi kommer mye nærmere på Magdalena, Christer og Petra og flere andre i denne boka, og disse sidehistoriene er et veldig fint supplement til hovedplottet. Jeg blir glad i personene, og har virkelig lyst til å følge de videre og bli enda bedre kjent med dem.

Hørte denne som lydbok, og Ingrid Vollan formidlet stemninga i boka på en fin måte. Jeg måtte ofte sitte bare litt lenger i bilen på vei til eller fra jobb for å bare høre litt til! Det var jo bare så spennende, trist, koselig, fint, nydelig, forferdelig, grusomt, herlig, og masse til!

Boka har også en veldig passelig lengde. 8 CD-plater, ca 10 timer lytting, er veldig fint. Det er ingen vits i å drøye dette over flere sider enn nødvendig.

Gleder meg til å følge Magdalena og de andre videre, dette er mennesker jeg er blitt glad i, og jeg ønsker virkelig å få vite hvordan det går med de videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

likte boka godt. Trodde jeg visste hvem morderen var, ble ført på ville veier, og så var det den jeg først trodde . slik krim liker jeg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck