Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg ELSKER denne boken! Leste den første gang da jeg lånte den av en vennine. Jeg trengte bare lese det første avsnittet for å vite at denne boken skulle bli en av mine Hjertebøker. Selve boken består av bare brev, e-poster og chatmeldinger. En måte å skrive på jeg fannt interesang fra første sekund. Jeg tror jeg leste boken 3 ganger før jeg leverte den tilbake til min vennine. HIstorien handler om vennskap og kjærlighet. Det er kanskje en av de søteste historiene noensinne. Som leser får man flge Rosies liv. Og for et liv hun hadde!
Min vennine gledmte boken på ferie i Danmark, jeg ble så trist. Denne boken har på en måte vært min bok i mange år nå, så da min skjønne venninne idag ga meg "Where rainbows end" ble jeg overlykkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg innrømmer at jeg ble litt skeptisk da jeg fant ut at hele boka er skrevet som chatte-samtaler og mailer som er sendt i mellom de ulike hovedpersonene. Og merkelig nok så fungerte det greit, selv om ting som skulle skje ble omtalt i senere mailer og chattesamtaler, noe som ble uvant fordi jeg liker å lese "og være tilstede" mens ting skjer.
Historien om Rosie og Alex er fin den, men hadde ikke Rosie hele tiden tatt så altfor mye hensyn til alle andre enn seg selv så hadde boka fint kunne vært bare halvparten så lang, og selv om siste halvdel var underholdende nok, så ble den likevel i overkant lang.
Handlingen er ganske forutsigbar, og egentlig ganske avslappende, så jeg gir boka en 4'er, og det aller mest fordi det er et kjapt og morsomt språk i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig kjedelig og tung bok å komme seg gjennom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise