Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Kjærlighetslivet til hovedpersonen er litt vel forutsigbart og klisjéaktig, men den historiske delen av boka fenger meg på alle mulige måter, og jeg har felt noen tårer underveis (blir man mer lettrørt jo eldre man blir?). Jeg her helt sikker på at det fantes slike skjebner i virkeligheten. Boka anbefales virkelig, terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin historie, men litt for mye høflighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rett og slett nydelig og rørende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den beste boka jeg foreløbig har lest.. Rørende og god bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En nydelig historie som tidvis ble litt lang mot slutten. Men absolutt verdt å få med seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Hope som er skilt, driver et bakeri og har en tenåringsdatter. Rose moren til Hope bor på sykehjem og har en demens, men i et klart øyeblikk gir hun Hope en liste med navn. Hun vil at Hope skal dra til Paris og finne ut hva som skjedde med disse personene. Hope drar tilbake i tid, og det fremkommer en sterk historie som tar oss tilbake til andre verdenskrig, som forteller oss om hvordan muslimer hjalp å skjule jødene og beskytte de for at tyskerne ikke skulle få tak i de. Dette er en bok om familierelasjoner, tradisjoner, historier fra krigen, ikke minst kjærligheten og savn. Boken er spennende, engasjerende og ikke minst rørene. Dette er absolutt en god historie, og det er nesten umulig å legge fra seg boken, når en først har åpnet den. Boken er så god at det er vanskelig å beskrive, det må oppleves.
Boken får en 6 er av meg, og det er absolutt en favoritt. Det var trist å fullføre den, for jeg ønsket den skulle vare i evigheter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ble utrolig glad i personene i denne boken, og jeg ble dratt inn i historien mer og mer for hver side jeg leste. Dette er en sterk bok med mange inntrykk og følelser-en bok man husker lenge. Jeg syntes den hadde en litt uventet slutt, men det gjorde boken bare enda bedre! Historien er på mange måter trist, samtidig som den er full av søte hendelser og personligheter! Anbefales på det varmeste !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God historie, og lettlest bok. En del var ganske så forutsigbart, mens slektsetterforskningen var spennende. Men du verden så irritert jeg ble over den for meg påtatte selvoppofrelsen til Hope. Hvor mange ganger poengterte hun ikke alderen og aldersforskjellen til seg selv og Gavin? Så - god fortelling som kunne vært skrevet (eller oversatt?) mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En herlig bok, særlig for de av oss som er glad i Paris og historie OG matlaging! Boken handler om en kvinne som jobber i et bakeri - og i starten av kapitlene finnes det oppskrifter på de deilige bakverkene som blir nevnt (og spiller en stor rolle!) i handlingen. Igjen, herlig bok! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka er helt fantastisk! Den har alt...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TheaSigrid NygaardMaikenIngunn ØvrebøKine Selbekk OttersenStjernekastFiolKarin  JensenElisabeth BækkenEllen E. MartolBjørg L.Tine SundalIngeborg GmgegretemorAnne-Stine Ruud HusevågWencheOleIngunn SCecilieMarita LoeHegeKitsuneMarianneNoraAnn ChristinAlice NordliHildeE .Marianne MEster SKnutMingar hDagfinn JakobsenJarmo LarsenGro-Anita RoenRufsetufsaEileen BørresenKirsten LundMaren Hjelle CurrieMonica Carlsen