Viser 1 til 10 av 69 omtaler

Jeg synes boken er bra og den holder seg stabilt med spenning, og hva som skjer. Derfor gir jeg boken en 5´er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av mine absolutte favoritter, en helt utrolig nydelig bok. Så hjerteskjærende, men samtidig så utrolig vakker. Denne anbefales sterkt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min omtale av Faen ta skjebnen. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den norske utgaven. En sterk bok om to ungdommer med kreft. Synes mest den er en vakker hyllest til livet. Stusser litt på språket. Det merkes at det er en voksen mann som har skrevet teksten. Jeg vil likevel anbefale den, antar den er mye bedre på engelsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hver setning er detaljert og ektefølt. En av mine personlige favoritter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The fault in our stars
John green

The fault in our stars handler om hazel som ble diagnosert med kreft når hun var liten. Hazel liker å være på rommet sitt å lese, men en dag så blir hun tvunget til å gå i en støttegruppe for kreft syke, der møter hun agustus, som hun blir hodestups forelsket i.

Jeg syntes at denne boken var bra, kanskje litt kjedlig til tider, men den var spennende og veldig trist. Du kunne leve deg inn i handlingene, Men du kunne kanskje falle ut litt er og der, men alt i alt så er dette en veldig bra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faen ta skjebnene
Anmeldt av Kaisa Waagan Kruse
Boken ''Faen ta skjebnene'' er skrevet av John Green, han er en amerikansk forfatter og video blogger. Han har også skrevet bøkene looking for Alaska, An abundance of Katherines og paper towns.
Boken handler om 17 år gammel Hazel Grace som lider av kreft i skjoldbruskkjertelen med spredning til lungene. Siden hun har denne type kreft må hun gå rundt med den oksygentank med en slange opp til nesa for å klare å puste ordentlig. Siden hun bare ligger hjemme og leser den samme boken hele tiden '' En keiserlig smerte'' ber moren til Hazel at hun skal prøve å dra på et møte i en støttegruppe for barn som ha kreft. Der møter hun sitt livs store kjærlighet, Augustus Waters. Han hadde tidligere kreft og måtte amputere det ene beinet. De blir nære venner og hun vill ikke slippe han nært innpå seg, siden hun er redd for å såre han ettersom hun vet at hun snart skal dø. Men hun har aldri følt seg mer levende etter å ha møtt sitt livs store kjærlighet.
Jeg likte boken veldig kjempe godt, det er en jente/kjærlighets bok. Boken er ikke en kjedelig kreft bok menn en ordentlig fin kjærlighetshistorie. Jeg likte den siden den er hele tiden spennende og aldri kjedelig. Slutten er veldig trist men jeg synes det var bar siden at man får et inntrykk på hvordan livet kan gå. Boken passer til jenter og kanskje noen guter, fra 11 og oppover, Jeg gir denne boken terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Kreftbøker suger". Det gjør ikke denne.
anmeldt av Sofie Røed

Boken "Faen ta skjebnen" er en bok skrevet av John Green. Boken handler om Hazel Grace som har kreft. Det har hun hatt i tre år. Nå er hun 17 år, og hun vet at hun aldri blir frisk igjen. Hazel og August møtes i en støttegruppe. August har også kreft, men ingen av dem vil være den som kjemper for å bli frisk. Hazel og August får god kontakt, og blir etterhver veldig gode venner.

Jeg liker boken fordi den er veldig fin. Den er fin fordi den en er veldig bra skrevet av John Green, og han har et veldig godt ordforråd. "Kreftbøker suger" sier Hazel, men det gjør ikke denne. Boken er ikke en typisk kreftbok, men mer en kjærlighetshistorie. Boken har en trist slutt, men jeg liker den fortsatt veldig godt. Alt i boken er beskrevet veldig bra, og den har en veldig sterk handling. Jeg vil anbefale denne boken til jenter i 12-15 års alderen, men den passer egentlig til alle årsklasser. Man burde lese denne boken fordi den kommer til å gjøre et inntrykk på deg, og den er en av de fineste bøkene jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Fault In Our Star

Boken handler om en jente som heter Hazel. Hun er 16 år og har kreft. Det har hun hatt de siste tre årene. Hun er på grensen til døden og Hazel vet at sykdommen ikke kommer til å forsvinne. Spørsmålet er bare hvor lenge holder hun ut før kreften tar overhånd.

Hazel går til en støttegruppe for kreftsyk ungdom. Der møter hun andre ungdommer som også har en sykdom. Hun blir kjent med mange, blant annet Augustus. Begge har lenge hatt sykdommen sin. De vet også at de har hatt maks uflaks og at sjansen er stor for at de dør unge. Men de liker hverandre. Etter hvert mer og mer.

Hazel elsker å lese. Boken Hazel liker best er "An Imperial Affliction." Hun har mange spørsmål om boken og viser den til Augustus. Han leser den og etter mange diskusjoner om boken bestemmer de seg for og kontakte forfatteren. Når de hadde utvekslet mailer til hverandre en stund, kommer Augustus på en god i det. De drar til Amsterdam der forfatteren av boken bor.

Etter en lang flytur kommer de fram til Amsterdam. Hazel og Augustus er enige om at turen er vert det fordi foran dem venter et fantastisk eventyr. Hazel har hatt tøffe tider og begynner endelig å se oppturer i livet. Hun har endelig funnet en som hun kan prate med og en forstår alt med det å ha en sykdom. Endelig smiler verden til Hazel, helt til lykken for en rask snu. Lykken bryter sammen og det samme med Hazel, men selv om Hazel lever et vanskelig liv med mange nedturer, gir hun aldri opp.

Boken har en bra handling. Den er spennende, trist og morsom. Det syntes jeg er veldig bra med boken at forfatteren har fått så mange følelser inn i en bok. Jeg vil gi boken en femmer. Boken passer for 12år og oppover fordi de er en ganske tung bok å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla