Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Flott bok med flotte skildringer av Islandsk natur og kultur. Jeg likte denne boken bedre enn den første. Først i denne følte jeg at jeg ble kjent med karakterene i historien. I denne får jeg mer sympati og forståelse for hovedpersonene enn i bok nr 1.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dæven for ei bok! Denne tok meg slik.. Gledet meg til neste lesestund...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en nydelig bok -vare skildringer karita er meislet ut med lett pensel men kommer sterkt inn i mitt hjerte og en liten detalj- hvordan hestene er naturlige elementer i hver enkelts dagligliv Denne boken gir etterklang i meg Jeg leste den i går og i dag er jeg litt sart i sjelen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les den på dansk, mye bedre oversettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

man blir sugd inn i historien, ser det så levende for seg. Herlig, fengslende bok, usentimentalt, vakker. Sterke personligheter.
Den har alt. anbefaler begge bøkene om Karitas varmt

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg vet ikke hva det er med islandsk litteratur, men den begeistrer igjen og igjen. Er det fortellerstilen? Tradisjonen? Likheten mellom oss?

Godt sagt! (6) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa