Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Litt opp og ned. Dette er en thriller med miljø som bakteppe. Jeg elsket bakteppet, men liker ikke thriller i bokform. Mange av angrepene var skildret som om jeg leste en dreiebok, sant og si hadde det meste av handlingen passet best i en film. Men verden som det handles i er godt og spennende beskrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Intens triller/fantasi, spekket med fakta om marinbiologi, geologi, evolusjonsteori mv. Med kunnskap om hva vi mennesker utsetter naturen for, hadde vi kanskje fortjent å bli utsatt for "Yrr". Boken utfordrer tanken om at mennesket er den mest inteligente skapningen i universet, og det kan jo være sunt av og til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie