Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boka her bidrar ikke med noe nytt - sett bort fra en haug med e-poster fra ABB som ikke gir noe videre innsikt i mannen, planene eller ideologien hans. Det er platt og overfladisk. Om du vet en del om 22 juli, så vil ikke boka tilføre noe nytt, så anbefaler deg å heller lese andre bøker som har noe for seg. F.eks Da terroren rammet Norge av samme forfatter. Angrer på at jeg leste den, for skal si det var bortkastet tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forferdelig omslag - jeg håper ingen legger inn forsidebildet her!!! Jeg skvetter høyt hver gang jeg ser det fryktelige oppsynet til barnedrapsmannen, massemorderen og terroristen. Og jeg er ikke direkte berørt engang. Hva må ikke de overlevende føle over at massemedia smører utover store bilder av nidingen overalt? Jeg er sikker på at dette er en viktig bok, men de kunne spart seg akkurat det omslaget!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa