Viser 1 til 10 av 18 omtaler

Konseptet var brukt opp etter 2 bøker. Veldig mye gjentagelser fra de to første bøkene. Tilførte ikke noe nytt. Trekker opp at det er et enkelt språk, som gjør at det blir en fin flyt i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste slutten på bok nr 1 om og om igjenn.
Hun Anatasia; hun ville kjenne på det med å ha kjærlighetssorg. . Løp og kjøp neste bok. Bøkene ble lest i løpet av en sommer. Bøkene var helt ok . Gjennomsnitt terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjentar seg selv til det kjedsommelige.

Jeg begynte på bøkene en gang tidligere, men måtte legge de fra meg. Nå er jeg nesten ferdig med siste bok, og kan ikke si jeg forstår hypen.

Er SÅÅ lei av Anas indre gudinne som danser tango, stuper baklengs kråke eller snurper leppene og ser på henne over halvmånebrillene sine. Et utrykk jeg håper jeg aldri hører eller leser igjen er "...og jeg eksploderte rundt han". Jeg er også utrolig lei av å høre hvor høyt de elsker hverandre og hvor mye de har lyst på hverandre. Som en annen her skrev, man blir så lei at man hopper over noen sider hver gang man ser et forspill er igang.

Nå høres det ut som jeg hater både kjærlighet og sex, men problemet for min del ble bare at det var så mye gjentagelser og nøyaktig samme sexscener og dialoger om og om igjen. Litt variasjon hadde ikke skadet:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ubeskrivelig møl

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble rett og slett litt for dumt, og kjedelig. Ikke spesielt imponert over skrivestilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eftersom jag läste hela del 1 i väntan på att det skulle bli en bra bok utan att det blev det ser jag ingen anledning till att detta ska bli bättre. Alltså ska jag inte läsa den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Starter koselig, men relativt tregt. Synes boken har mangel på spenning i starten og bruker lang tid på å komme ordentlig i gang. Da jeg kommer litt over halvveis kommer også spenningen og jeg klarer ikke å legge den fra meg. Nå er den nettopp utlest og jeg savner allerede karakterene.
Selv om den etter min mening er den tregeste av de tre bøkene likte jeg den godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble litt skuffet over denne. Særlig over Mr.Grey. Likte ikke at han ble så kjærlig og myk. Jeg likte han best sånn han var i eneren. slutten var kjedelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det holder jo ikke mål, på neon måte. Men man leser da alle bøker man har / får ?!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne triologien må bare leses! Klarte ikke å legge fra meg boka før jeg var ferdig. Kan leses om og om igjen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise