Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det er egentlig ganske lenge siden jeg kjøpte denne serien. Jeg husker ikke helt hvor lenge siden, men det er en stund nå. Jeg husker at jeg kjøpte hele serien samtidig fordi jeg synes bøkene var så kule, og jeg hadde hørt litt om serien. Det er bra at jeg kjøpte serien:)

Necropolis endte med at Lohan, Matt, Scarlett, Jamie, Scott, Pedro og Richard gikk gjennom en av de 25 dørene rundt i verden som kan føre deg til en annen av de dørene. Men man må tenke på destinasjonen. Alt var kaos, og ingen fikk tid til å tenke på hvor de ville dra. Så da endte det med at nesten alle ble sendt til forskjellige steder. Men på en måte har de også reist 10 år fram i tid, og verden er så godt som ødelagt. Og i tillegg må de finne hverandre igjen!

Lohan og Matt ender opp på samme sted, Scarlett og Richard ender opp på samme sted og Pedro og Scott ender opp på samme sted. Jamie ender opp alene.
Dette er en av de beste bøkene i serien, men det er noen ting som irriterte meg. Men først skal jeg fortelle det positive.
Man blir kjent med en ny person, Holly, som bare er en vanlig person på den ødelagte jorda. Eller så vanlig man kan bli. Hun møter Jamie, og verden hennes blir snudd på hodet, mer enn det den allerede er.
Det var morsomt å lese hvordan Holly taklet forandringene i livet hennes, og man kan lese alt Holly opplever i jeg-person.
Det er en annen ting jeg også likte veldig godt med denne boka. Alle har sine kapitler. Det er noen kapitler med Holly og Jamie, og noen med Lohan og Matt. Det er bare Holly som er skrevet i jeg-person, og resten er skrevet i tredje-person.

Noe jeg ikke likte så godt var all repetisjonen! Man startet å lese om Holly og Jamie. Jamie forteller hva som har skjedd, og hvordan han føler ting osv. . . Men det gjør alle andre av the Gatekeepers også! Alle forteller det samme, og det ble ganske irriterende. Jeg synes det var litt unødvendig. . .

Jeg virkelig denne serien. Språket er ganske enkelt, så jeg tror mange kan lese disse bøkene på engelsk. Bøkene passer fra 10 til 14- åringer. Det er sikkert mange voksne som vil ha glede av denne serien, men den er vel mest rettet til ungdom.
Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla