Viser 11 til 20 av 20 omtaler

Elsket virkelig denne boken. Den var dyp, og filosofisk. Pi hadde mye bra å si, som jeg virkelig tenkte over. Boken fikk meg til å både smile, og kjenne tristhet. Slik jeg synes en bok skal gjøre. Den er bra skrevet, og har ett enda bedre innhold. En historie som griper enn, og virkelig er verd å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken var grei. Den startet bra, men syns den tapte seg jo mer jeg leste. Det ble litt for mye detaljer, tror nok boken hadde blitt bedre av å være noen sider kortere. Vil allikevel anbefale den, for det kan hende du syns den er bedre, alle har hver sin smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant og godt skrevet, men jeg ble skuffet da jeg oppdaget at han fikk en del fra en bok skrevet av Moacyr Scliar (brasiliansk forfatter). Yann Martel måtte erkjenne en del i 2002 på grunn av dette. På tid å få også bøker til Moacyr Scliar på norsk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok som omtaler emnene fra tro håp og kjærlighet, til grusomheter, mareritt og ting en ikke trudde fantes. Virkelig verdt å lese. Litt mye tørrprat, men det gir mening i slutten av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tydeligvis for dyp for min del... den startet lovende, men så ble det for kjedelig... Men den er lettlest, og jeg leste den fort ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

fantastisk bok, herlig! loved it! en favoritt hos meg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantastisk fargerik historie om gutten som reddet seg ombord i en redningsflåte etter et skipsforlis i Stillehavet. Han befinner seg plutselig på svært begrenset plass sammen med flere dyr, bla en hyene, en sebra, en rotte, en orangutang og ikke minst en fullvoksen bengaltiger.

Pi er en uvanlig gutt, med mye kunnskap og nysgjerrighet, og det er en fryd å følge hans ferd over Stillehavet og dele hans mange nedturer og oppturer.

Nå som filmen er sluppet på kino, kan jeg levende se for meg at denne er verd å se.
Boken anbefales i alle fall!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Undring, visdom og livsfilosofi er hovedtrekk i denne boken. Det er ikke mange bøker som har berørt meg på samme måte som denne har gjort. Jeg har skrattet, grått og smilt underveis i lesningen. Historien fikk meg ellers til å tenke litt på Alkymisten av Paulo Coelho.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gutten Pi vokser opp i India, hvor faren hans eier en zoologisk hage. En dag bestemmer faren seg for at familien skal flytte til Vesten, og sammen med de fleste av dyrene går de ombord i et lasteskip.

Skipet forliser imidlertid, og kun Pi og noen få av dyrene overlever. I en livbåt midt i Stillehavet forsøker han å overleve. Til slutt er det bare han og en bengalsk tiger som er igjen. Tigeren er livsfarlig, men gjennom kløkt og stort mot finner Pi utveier for ikke å bli angrepet. Men vil han noen sinne nå land?

Historien er både spesiell og ikke minst nydelig skrevet! Dette er en bok man bare MÅ få med seg i løpet av livet!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline