Viser 1 til 9 av 9 omtaler

En av de bedre i Foyn-serien. Fint bygget opp med parallell historie fra de som utfører og Foyn som "etterforsker"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svend Foyn nr 13

Godt sagt! (0) Varsle Svar

koselig koselig koselig krim akkurat passelig spennende , gode gamle oppskrifter og saker for advokaten vår

Godt sagt! (1) Varsle Svar

EN GOD SAK AV JAN MEHLUM

Første gang utgitt i 2012

Jeg har tidligere lest fire bøker om Tønsberg advokaten Svend Foyn, og har likt disse bøkene godt. Mehlum har hittil gitt ut 14 bøker om Foyn og hans evne til å stadig rote seg inn i begivenhetenes sentrum.

I En God Sak treffer vi to kvinner som er ute etter hevn, vi har et gigantisk bygningsprosjekt på Fornebu, investorer som ikke har helt rent mel i posen, og har en amerikansk mann og hans niese som er på jakt etter raske penger. Og midt i denne smørja, finner vi advokat Svend Foyn.

Han har på bakgrunn som forsvarer, begynt å nøste opp i en del uventede dødsfall, og vil oppleve mer spenning enn han gjerne kunne tenkt seg.

Bøkene til Jan Mehlum er lettlest krim uten nærgående detaljer om blod, gørr og dødsfallene. Jeg personlig kunne gjerne hatt litt mer detaljer, men jeg vet at det er mange som setter pris på bland annet det i disse bøkene.
Jeg har blitt veldig glad i bøkene om Svend Foyn, så jeg vil nok lese de bøkene jeg ikke har lest også, bare jeg får tid.
Anbefales som god sommerlektyre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svend Foyn-romanerna gör mig på gott humör trots att dödsoffren står i bytter & spann i denna småmysiga deckare med temat runt att ha kontra att få rätt. Vet att jag har läst böcker i samma serie tidigare, men det var innan jag började att skriva upp här vad jag läste så jag minns inte vilka det var. Bara att lyssna på dem igen!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en solid krim av Mehlum med advokaten Foyn som hovedperson. Ikke av hans aller beste, men absolutt lesverdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke det beste plottet, men stemninga er typisk Mehlum. Og det liker vi jo! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlige Svend Foyn! Det er en ren nytelse å lese Mehlums krimbøker! Rolige og herlige Foyn, ordner opp, gjør ting på sin måte, glad i det gode i livet, vittige kommentarer, godt kontaktnett. Utradisjonelle innfallsvinkler og løsningsmetoder.

Boka er ikke intens, men allikevel er det spenning hele tiden. Vi følger gjerningsmenn og etterforskere parallellt, samtidig som Foyn er innblandet. Artig! Språket er lett og ledig, handlingen flyter bra, kort sagt en god bok med spennende handling, egentlig ingen dødpunkter. Utrolig hvor mye som kan hende i en liten by som Tønsberg (og litt rundt omkring da).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En av de bedre som er skrevet av Jan Mehlum. Spenning fra begynnelse til slutt med en god oppbyggning av boka. Tønsberg advokaten Svend Foyn holder stand. Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

edgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars MæhlumLaila