Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Hadde håpet på en bok litt alla en mann ved navn Ove. Den er nok ikke det og langt ifra like god. Den var ok, men nærmere 3 enn 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den gjorde inntrykk på meg. Jeg ble glad i den Harold viste seg å være, og jeg ble glad for at forfatteren både skrev seg inn i en knipe og ut igjen med letthet. En stund var jeg redd for at boken skulle få en lettvint slutt, men det gjør den heldigvis ikke.

Denne er verd å bruke litt tid på, til å kose seg med eller tenke sammen med. Anbefales!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En liten perle av en bok. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å lese en bok uten side opp og side ned om det fantastiske og problemfrie kjærlighetslivet. Denne boka inneholder en god porsjon kjærlighet likevel, men viser at det koster å oppdage den. Boka har også fantastiske naturskildringer og en kan virkelig se for seg det engelske landskapet. Denne boka går ikke fort i glemmeboka for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en herlig bok! Denne MÅ bare leses. Jeg har ledd og grått om hverandre og ikke klart å legge den fra meg. Den kan på noen områder ligne litt på Ove boken, men denne er bedre etter min mening!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den dagen Harold får brev fra sin gamle kollega, Queenie, forandrer livet seg totalt. Han skriver et svarbrev og går så ut for å poste det, men han stopper ikke ved nærmeste postkasse slik som planen var; han fortsetter å gå. Før han vet ordet av det har han lagt ut på en reise fra Kingsbrdge i sør-England til Berwick i nord der Queenie nå bor. Dette blir en slags pilegrimsreise som etterhvert får medias oppmerksomhet. Mens vi følger Harold på veien får vi også høre livshistorien hans på godt og vondt.

En god historie om eksisteniselle spørsmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne er en av mine favoritter. Begynner med et stillferdig pensjonert ektepar - og utvikler seg til noe mye mer. Alle dere som liker En mann ved navn Ove - forsøk denne! Fortjener mange flere lesere enn den har fått.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vakker bok som rører ved det innerste av det innerste

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vidunderlig vakker og langsom bok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser