Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Iben skal legge seg. En velkjent situasjon for barn og foreldre. Men Iben protesterer ikke. Hun har så mye å tenke på, både spennende og merkelige ting. I rommet ved sida går pappa og rydder. Mamma er ikke kommet hjem fra jobb enda. Det begynner å snø, store flak lik biter av et veldig stort hvitt papir eller som bløtekakestykker. Det er trygt og godt å stå sammen med pappa ved vinduet og betrakte forvandlingen som snøen lager utenfor. Og så kan Iben fortelle til pappa om en skog som ble forvandlet en gang ….

En sjarmerende og følsom bok om undring og fantasi som vil egne seg godt som høytlesning på sengekanten. Den er ikke lenger enn at man kan lese den ferdig på en kveld.

Det er Anna Fiske som har laget illustrasjonene. De er detaljrike og humoristiske, akkurat slik barn liker det.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonje