Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne boken inneholder de tingene som skal til for å lage en fantasyserie. Tidsreiser, roboter og datamaskiner som kan det utroligste. Skurker og venner, farefulle oppdrag og mirakuløse redninger. Midt oppi dette befinner 13-årige Samuel seg.

Jeg synes at det blir vel mirakuløst til tider. Etter bare ett par dager på skolen klarer Samuel å gjennomføre operasjoner som egentlig skulle gått langt over hodet på ham. Han drar til Paris i 1793, blir etterlatt, men klarer likevel å komme seg hjem igjen. Han avslører skurker og produserer DNA på løpende bånd og det hele blir litt for fantastisk. Samtidig er dette en fin barnebok. Den er veldig spennende og jeg er sikker på at den kommer til å bli lest av mange.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde håpet at dette skulle være en spennende trilogi som jeg kunne anbefale til yngre ungdom her på biblioteket, men sorry... Jeg leste halve boka og da orket jeg ikke mer, det var alt for lite driv og spenning for meg i denne. Synd, for den ser jo riktig innbydende og spennende ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om 13 år gamle Samuel Sekel. Som 7-åring ble han funnet i skogen med masse arr og skader. Han ble adoptert, men har det ikke bra hos de nye foreldrene sine. I boka blir Samuel tatt ut til det hemlige Byrået, som driver med tidsreiser. Han begynner på skolen deres, som ligger langt ute på Hardangervidda. Der går han sammen med de andre elevene som er 3 år eldre enn han selv. På skolen er det mye høyteknologi, og etter hvert finner Samuel ut at de ekte foreldrene kan ha kommet fra forskjellige tidsperioder. Og snart får også Samuel reise i tiden selv.
Jeg synes boken var spennende, og den bygger opp til flere spenningstopper. Boken var underholdene og vanskelig å legge fra seg.
Terningkast 5

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anmeldt av Oskar Opsahl.
Samuel Sekel og flukten fra Paris er den første av en meget spennende serie som handler om en tenåringsgutt som heter Samuel Sekel som blir en tidsreiser. Boken er skrevet av Trina Trovik som ikke er veldig kjent. Hun har nesten bare skrevet denne serien. Samuel kommer til en skjult skole for ungdommer som skal bli tidsreisere. Han har mye motgang i løpet av smemesteret, men alt går bra til slutt. Boken er veldig spennende med mange gode beskrivelser og mye spennende innhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Språkvask, takk! Ellers en sikker vinner på høstens prating for 7., 8. og 9. trinn. Smart måte å lære seg litt historie på, eller i hvert fall å bli interessert i historie på, selv om jeg synes det var litt irriterende med faktafeil som blir forklart på slutten...Hvorfor ikke bare sette riktig årstall hele vegen, hadde dette gjort noe med handlinga? Det skulle jeg gjerne likt å vite. Men dette er egentlig bare pirking på noe som jeg er helt sikker på at ungdommene kommer til å digge: action, kule framtidsoppfinnelser, evnen til å reise i tid- superbra!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBerit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard Holvik