Viser 1 til 10 av 46 omtaler

Var ikke helt det jeg forventet, men likevel tildels fengende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter å ha lest så mange krimbøker så var dette som å komme til en helt ny verden, er nytt univers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest så mye krim,så var det som å komme til en ny verden et nytt univers og boken fenget meg faktisk i fra første stund. Men hadde jeg lest mange sånne bøker så hadde den ikke nådd så høyt opp. Boken fortjener så absolutt en 6-er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte sjekke hvorfor det er så stor ståhei rundt denne boka, og jeg forstår det ikke helt..
En meget lettlest bok, med enkelt språk hvor de samme gjentagelsene går igjen og igjen og igjen. Boka er fylt av klisjeer og kleine detaljer, og man blir ganske irritert på Anastasia og hennes såkalte indre gudinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denne på lydbok, av en ganske irriterende fortellerstemme som gjorde bokens fortellerstemme enda mer irriterende. Likevel fant jeg den ganske underholdende, som jo var den eneste ordentlige forventningen jeg hadde.

Flere år før jeg tok fatt på lesningen, eller høringen om du vil, har jeg lest mange kronikker og bloggposter fra sinte feminister som er imot bøkene og filmene. Det blir sagt at historien romantiserer voldtekt, blant annet. Derfor hadde jeg også forventet meg å lese en litt skremmende historie om en kvinne som blir fullstendig utslettet av en skikkelig slem mann, men det fikk jeg ikke. Faktisk har jeg aldri lest noe erotisk med mer samtykke enn her. For eksempel det første samleiet, hvor han spør om samtykke før hvert jævla støt!!! Ingen av de beskyldningene jeg har lest om fæle voldtekter stemte overhode. Det var nesten skuffende, for det eneste jeg fant å bli sint for, var hvor ordinær all sexen egentlig var og hvor mange av dialogene som bare ble pustet frem. (He murmur, he breaths osv) Forfatteren har et meget lite ordforråd. (Til gjengjeld blir det lettlest, da)

Uansett, blant alle de tunge og fæle bøkene jeg pleier å lese om grusomme ting, er dette et greit avbrekk i dusjen og på vei til og fra steder. Jeg skal gjennom alle bøkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne serien er det værste makkverket jeg noen gang har vært borti. Bøkene gikk fra dårlig til værre til værst.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Ja, hva kan man si...? Jeg hadde absolutt ingen planer om å lese denne boka, men når filmen kom på kino så fant jeg ut at jeg sku lese den. Så sagt, så gjort. Boka ble lest i ett jafs. Storslått er den ikke. Den duger hvis man ikke finner eller har noe annet å lese. Passe bra underholdende, MEN goshameg så mye repetisjoner det er i den boka! Jeg blir helt utslitt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lar meg sjelden rive med når en bok topper bestselgerlistene, men når jeg fikk denne ville jeg se hva alle snakket om. Å si at jeg ble skuffet er vel en underdrivelse. Én ting er at handlingen til tider er litt tynn, men språket er så dårlig at det nesten gjør litt vondt. Hvordan denne boken ble så populær i utgangspunktet går over hodet på meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien er som et virkelighetseventyr av en klisje. Ikke spesielt godt skrevet. Enkelt språk, og gjentagende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund