Viser 1 til 10 av 18 omtaler

En helt grei krim med et spennende og interessant tema. Unge jenter fra møblerte hjem som plutselig mister viljen til å leve og ramler utpå. Det må en gravende journalist til for å få fortgang på etterforskninga.
Jeg synes historien og plottet vakler på slutten, da trådene skal nøstes sammen. Det tar bare helt av, og personene mister troverdigheten helt. Kan passe fint for ungdom/unge voksne, for den tar opp flere tema som angår dem i særlig grad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En pageturner! Et høyaktuelt og viktig tema skrevet på en spennende og gripende måte. Med tenåringsdøtre i hus, krøp denne inn under huden og fremkalte følelser av både redsel og sinne. Boka traff meg 100% og ga en påminnelse om hvor sårbart alt blir når ungene blir større og man ikke har helt kontroll lenger. Skulle ikke forundre meg om det blir film av denne:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en veldig annerledes bok enn jeg trodde. Det blir veldig tidlig klart hvem som er den skyldige og hva som skjer...
Likevel er det en viktig og troverdig bok!
Savner halve terningkast her. Skulle gjerne gitt den 4,5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jentene fra balletten er et utrykk som brukes om unge jenter som plutselig endrer adferd. De er gode både sosialt og på skolen, men så stuper karakterer og de ender utenfor fellesskapet. Ofte er foreldrene travel og tror at jentene klarer seg selv.I Os er Mina en sånn jente, og foreldrene fortviler over datterens oppførsel.
Journalisten Alice Bratt får nyss om disse jentene fra balletten, og det hun finner ut har ingenting med ballett å gjøre...
En nervepirrende og spennende bok om et viktig tema!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knallgod og spennende bok for alle som liker spenning mellom to permer. Både familiens yngste (17) og jeg slukte boken. Forfatteren kan krimfaget, det er tydelig. Denne boken kan jeg anbefale!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

spennende, veldig bra! og viktig tema, og når man vet at virkeligheten er verre en "ord i en bok" så....boken fikk meg til å gråte, bli sinna og fortvilet. anbefales

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grusomt god....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka viser hvilke store tragedier for mange mennesker én enkelt manns overgrep kan avstedkomme og hvor stort spillerom denne mannen har når han innehar en maktposisjon i samfunnet og er vel ansett av alle andre i tilsvarende maktposisjoner. Dette er en viktig bok. Likevel synes jeg det smøres for tjukt på, naturligvis for å skape dramatikk til siste slutt, men slike overdrivelser kan gå utover troverdigheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen