Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Doña Maria og Drømmehjerte er to flotte romaner hvor handlingen er relatert til Cuba.
Liker måten Cecilia skriver på - hun klarer å gjøre bøkene både lærerike og spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig og sterk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Avbröt för det var alldeles för kort tid mellan jag hade läst den förra gången och mindes alldeles för mycket av den. Ska låta den vila ett tag till!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterkt og grusomt om forholdene for dissedenter på Cuba under revolusjonen, og kvinnene i hvitt som marsjerer for å få dem frigitt fra fengslet. : Blogginnlegget mitt om boka HER

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt skrevet om tro,håp.og kjærlighet. Men du så trist, trist, trist

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig interresant å lese om Cuba, og Samartin skriver godt og fengslende. Underlig og tankevekkende å lese om hvor mye som skjer uten at verden er klar over det. Og hvor viktig det er at noen forteller oss dette. Man kan bare tenke seg hvor desperate mennesker kan bli, som gjør at de setter livet sitt på spill for at vi skal få vite hva som skjer i landet de er så glad i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

interessant , nydelig og fengslende om Cuba etter revolusjonen, og damene i hvitt., mer en 5'er enn 4'er , men havnet på en firer fordi jeg ikke greidde å bestemme meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nydelig fortelling om Cubas historie, som er ganske sterk. Handler mye om håp for hjemmelandet til forfatteren

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette var en interessant bok. "Kvinner i hvitt" har jeg hørt om i forbindelse med at de ble nominert til Fredsprisen for 2012. De består av ektefeller og familiemedlemmer til 75 opposisjonelle på Cuba som ble fengslet av Castros regime fordi de stilte spørsmål om regimet. Kvinnene gikk til messe hver søndag iført hvite klær som symboliserte uskyld. De ville fortsette med dette til de fikk løssatt sine familiemedlemmer (de siste ble løslatt i 2011). Denne boken beskriver Cuba før og etter revolusjonen. Et Cuba hvor det ble forbudt å ha egen meninger, lese bøker, ha tilgang til mat, spise på restauranter.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila