Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Utrolig forutsigbart! I en bok som dette må jo alt gå bra til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentligen så är det här nog en bra bok, men inläsningen var så tråkig att jag inte klarade av att läsa den. Eller så är det ingen bra bok... Fast den BORDE vara bra. Ska kolla om den finns inläst på svenska istället för norska.

Nu har det gått ett år åkk nu bara älskade jag boken! Tänk hur det kan vara...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ella lever det perfekte liv med mannen hun elsker og to stebarn som forguder henne. For tre år siden forlot moren mann og barn, og Ella tok hennes plass. Idyllen faller i grus da Ellas mann Joe dør. Hele den italiensk-amerikanske familien er i bunnløs sorg, men Ella må i tillegg slite med Joes etterlatenskaper. Butikken han drev er på konkursens rand, og barnas biologiske mor entrer scenen og vil ha barna sine tilbake...

En nydelig bok om tilgivelse, familie og det å se forbi sine egne behov.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av en eller annen merkelig grunn var bokens handling og avslutning avslørt i baksideteksten til biblioteksboken. Jeg vet ikke om det kun gjelder dette eksemplaret, eller om det er slik på alle bøkene. Det ødela ihvertfall hele boken for meg at jeg visste hvordan det endte.
Strandlektyre for voksne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var en gedigen skuffelse. Jeg prøvde å lese litt her og der uten at det hjalp. Ved start på kapittel 17 leste jeg ordet "jeg" 14 ganger, det var nok! Titta på slutten også, men innbød ikke til mer lesing. Huff!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor