Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hovedpersonen er ulykkelig. Hun har flyttet fra venninnen og foreldrene har slitt i ekteskapet. Mye av de samme følelsene gjennom hele boken. Mest troverdig finner jeg beskrivelsen av småbarnsstell når hovedpersonen er barnevakt. Forelskelsen i barnsts far er delvis til å tro på, men høydepunkt og avslutning finner jeg helt umotivert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmmm.. denne likte jeg litt! Lettlest, enkel og grei. Hovedkarakteren er en 14-åring som forelsker seg i en mann på 29. På en måte er temaet i boka dramatisk og alvorlig, men jeg føler meg nesten som en 14-åring når jeg leste den også. Fin og enkel underholdning! Koselig og enkel å leve seg inn i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen