Viser 1 til 10 av 38 omtaler

Fantastisk bok om en gutt med hard oppvekst som er en ev verdens beste fotballspillere. Zlatan forklarer på en veldig trolig måte. Når mån leser så koser man seg fordi han forteller 100% ærlig. Det er det som skiller seg ut fra å være en middelmådig biografi til å bli en veldig god geografi.
Er du interesert i faget fotball anbefaler jeg på det høyeste å lese boka. Man får vite utrolig mye om managere og spillere som ikke bare er meritter, men hvordan de er som personer og hva slags forhold de hadde til Zlatan. Du får vite om det harde livet på rosengård, barndomsklubber med masse trøbbel, utviklingen han hadde, det ekstreme presset som fotballspiller og vanvittig mye mer.
ELEV PÅ NTG-U, 8.trinn

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes boken var fasinerande og motiverende. I boken får vi info om hvordan og hvor mye han trente og motivasjonen hans til å fortsette å presse seg selv gjennom de tøffe periodene. Jeg anbefaler boken til ungdommer fra 11 og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken handler om kanskje en av verdens beste fotballspiller gjennom tidene, Zlatan Ibrahimovic. Til tross for tøff oppvekst, har han i dag blitt en legende. Zlatan selv har i denne boken også fortalt om hvor mye hardt arbeid han har lagt ned, for å være på det nivået han har oppnådd i dag.

Denne selvbiografien syntes jeg enhver person kan få nytte av å lese. Du trenger heller ikke være spesielt glad i fotball for å kunne lese denne boken. Fordi det handler om å lære av helheten for å kunne nå drømmene, som forfatteren David Lagercrantz har skrevet. Det som er spesielt kult med denne boken er utviklingen til Zlatan som bare sier noe m hvor rå han er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg er Zlatan" er en bok om en av verdens mest vellykkede fotballspillere. Fattiggutten fra Rosengård som ble en av verdens beste. Boken forteller om reisen hans, og alle klubbene han har spilt i.

Jeg synes boken er veldig bra. Du trenger ikke være veldig fotballinteressert for å lese denne boken. Dette er en bok med en rørende og spennende historie. Jeg anbefaler alle å lese denne boken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken jeg er zlatan, er en perfekt bok for de som inntresserer seg i fotball. Den er en bra , og viser livet til en av verdens beste fotball spillere. Barndommen hans er spennede, og han vokste opp i fattige kår. I dag er han stein rik, og lever i sin egen verden. Jeg anbefaler den både til gutter og jenter i alle aldre. Dette er en av de bedre bøkene jeg har lest, og anbefaler den på det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eirik Elvestad
Jeg er Zlatan
Boka handler er fortalt av David Lagercrantz. Boka handler om Zlatan som vokste opp i et tøft miljø i Malmø som kalles Rosengård. Ha. Forteller om en tøff oppvekst og hvordan han viste alle hvordan det skal gjøres. Via hardt arbeid har han spilt for og mot Europas og verdens beste motstandere. Han har både spilt i Barcelona, Inter, Juventus, Ajax, Milan og sin hjemklubb Malmø.
Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende og den ga meg en lyst til å lese boka. Den ga meg et innblikk om at man må gi hardt arbeid for å bli god i noe akkurat som Zlatan. Jeg anbefaler denne boka til personer over 12 og oppover. Jeg vil nok gi denne boka et terningkast 5. En av de bedre bøkene jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er Zlatan
Forfatter/forfattere: Zlatan og David Lagervtantz
Forlag: FONT

Handling:
Boken handler om Zlatan sitt liv fra han var liten, til den han er i dag. Fra fattigdom til rikdom og fra stjerne til superstjerne.

Min mening:
Jeg anbefaler denne boken for de som liker Zlatan og fotball, men du trenger ikke å like fotball for å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elias Skotland
Jeg er zlatan er en biografi skrevet av David Lagercrantz, og utgitt i 2011.
Boken tar får seg livet til zlatan, fra han han var en liten gutt som stjal sykler får og dra på trening, til superstjernen som har spilt får klubber som, Barcelona, Milan og Paris Saint germain. Det blir snakket om de tunge stundene. og de gode.
Denne boken er bra skrevet og den blir ikke kjedelig, den er "spennende" og det er interessant og lære litt om hvordan livet er bak kulissene til superstjernen.
Boken var så bra at jeg leste den på 3 dager, boken er dritbra.
Jeg anbefaler denne boken til 13 år og utover, det er lurt og være fotballinteressert, eller i det minste vite om det.
Terningkast 6

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Zlatan, og hans liv på fotballbanen, og utenfor. Han forteller og forklare hvor og hvordan han har vokst opp. Helt til den dag i dag. Boken er ikke så veldig lang, men det tar litt tid å lese den. Boken er ganske lettlest. og de flest greier nok å lese den. Jeg syntes den passer for 13 år og oppover, men de som ikke intreserer seg for fotball bør nok ikke lese den. Jeg syntes boka er veldig

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Thomas KlakeggCatrine Olsen ArnesenDolly DuckHeleneAnniken LBoktimmyMonica  SkybakmoenkntschjrldIdaIngunn SMarianne KesselElin KristiansensveinRisRosOgKlagingHilde Merete GjessingJan Boris SteneLine Charlotte M.Jane Foss HaugenTor GeirIrakkGeir BjerkestrandMagni SkoftebyGro-Anette SlettebøGrete AastorpRandiACaroline Ekornes JohannessenHarald KHeidi BLisbeth Kingsrud KvistenBjørg Elin NærlandMarianne MJan Erik  OlsenLailaEster SGVLinda RastenLine DahleTonje SivertsenLibraritas vAstrid Terese Bjorland Skjeggerud