Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Morsom bok om en far som lyver hele tiden, glad i pengespill, betaler sjelden regninger samtidig som han er glad i raske, dyre biler... problemene tårner seg opp og far og sønn må flykte til nytt sted... Viktor er vant til å bo i pappesker... Viktor må motvillig hjelpe faren å få orden i kaoset... hva skjer når de kommer til neste sted? Dyktig forfatter! Passer fra 11-15 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viktors pappa er en mann som ikke har så veldig peiling. Han spiller bort alle pengene sine, lyver mye og lever kort sagt på kant med loven. Han har allerede vært i fengsel noen ganger. På grunn av problemene han skaper for seg selv om Viktor, må de to stadig stikke av og finne et nytt sted å leve. I denne boken stjeler faren sin tvillingbrors identitet og får jobb som lærer på en liten øy. Det går så galt som det kan gå, og Viktor må nok en gang redde faren sin.

Dette er en enkel og lettlest bok som skal være morsom når faren driver på med alle sine sprø påfunn. Jeg stiller likevel spørsmål til tematikken; en småkriminell pappa og omsorgssvikt? Mulig det er fordi jeg er en overfølsom mor selv, men jeg klarer ikke helt å synes det er morsomt... Heldigvis er det ikke opp til meg å like den. Jeg kan godt tenke meg at barna liker den, og at den er fin å lese selv. Passer for barn fra 11-12 år (?). Det er litt banning i språket.

Plussene er at det merkes godt at Ingvaldsen er en flink og erfaren forfatter, for plottet er originalt og språket er godt. Handlingen har også god driv, og det er ingen kjedelige partier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine Sevilhaug