Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette er en av de sterkeste bøkene jeg har lest og sitter igjen med en sorg innvendig. At en mann kan seksuelt mishandle sitt barn og at staten Norge ikke gjør noe for å stoppe det. Jeg vil ikke fortelle mer for den er verd å lese. Så les denne boken. Etter at jeg hadde lest boken satt jeg igjen med en uggen følelse av utmattelse, kvalme og sorg. Les, les, les!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne Boken er helt utrolig sterk. Noe jeg selv føler er det på en bra måte. Jeg er 17 år gammel jente som har opplevd mye vondt hjemme hos min far selv og etter jeg leste den boka har det hjelpet meg med bedre tanker og veier å gå. Jeg kjenner forfatteren godt pga jeg er venn med elste sønnen hun skriver om også i boka, og sigrid er en utrolig herlig dame som er utrolig flink den dag i dag og jeg menner den boka kan hjelpe andre. Jeg er utrolig fornøyd med denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en sterk bok om et viktig tema. Boken har vært mye omtalt i mediene, men boken infridde ikke forventningene. Hun hopper mye frem og tilbake i tid, noe som er veldig forvirrende. Hun skriver greit, men hun går ikke inn i detaljer. Boken virker overfladisk. Det er også i overkant mye brev mellom Sigrid og familien når hun sitter i fengsel, og vi får lite informasjon om hva som skjer mellom brevene. Hun kunne gjerne ha skrevet tøffere, for boken var ikke så vond å lese som jeg hadde trodd, men for all del, det er utrolig sterkt å ha gitt ut noe så personlig. Det er en sterk dame!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bra og lettlest bok om et viktig tema. Likte veldig godt første delen som besto av dagbokinnlegg og siste delen som var mer "vanlig" bok.
Hoveddelen av boka besto av brev mellom henne og sønnen, og henne og faren til sønnen. Syns det var litt forvirrende da det til tider var lang tid mellom noen brev og lite info i forhold til tekst.
Syns godt at boka kunne vært skrevet enda tøffere. Trodde på forhånd at denne boken ville være mye vondere å lese enn jeg syns den var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit R