Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Poirot på japansk. Underholdende men kanskje litt omstendelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var et spennende innblikk i det japanske dagligliv og etterforskning, men den mistet meg litt i alt det matematiske og slutten ble veldig brå og stresset. Ble ingen "SLUTT" på en måte. Men jeg leste den ferdig da. Det er jo noe...!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja... Interresant nok plot, men synes det gikk litt treigt for seg her. Og den slutten, som ifølge baksideteksten skulle være en "killer twist", ble mer et matematisk problem enn noe som passer i en thriller. Men veldig vellykket som en bok om moderne Japansk dagligliv! Det var det som gjorde boka for meg. Hvis du vil ha både det og spenning, anbefaler jeg bøkene til Natsuo Kirino i stedet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard