Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det var et spennende innblikk i det japanske dagligliv og etterforskning, men den mistet meg litt i alt det matematiske og slutten ble veldig brå og stresset. Ble ingen "SLUTT" på en måte. Men jeg leste den ferdig da. Det er jo noe...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja... Interresant nok plot, men synes det gikk litt treigt for seg her. Og den slutten, som ifølge baksideteksten skulle være en "killer twist", ble mer et matematisk problem enn noe som passer i en thriller. Men veldig vellykket som en bok om moderne Japansk dagligliv! Det var det som gjorde boka for meg. Hvis du vil ha både det og spenning, anbefaler jeg bøkene til Natsuo Kirino i stedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaIngvild StuhamreErlend Rødal Vikhagenmoiraerlend kongsvollIdaEivind  VaksvikJulie StensethEllen E. MartolRandi BorgenNeraIda CharlotteSteinVildeMarianneKjetil AudsenTore HalsaGroTatiana WesserlingLibris50Jane Foss HaugenWenche VargasLisbeth Kingsrud KvistenIngunn ØvrebøLinda RastenTheaInger-LiseKaren PatriciaIngunn SEileen BørresenAkima MontgomeryHilde H  HelsethritaolineLibraritas vSimen "Boktimmy" IngemundsenFrank Rosendahl SlettebakkenKariAjiniakraHege