Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Hvis du liker mengder med detaljbeskrivelser om ting, steder og mennesker, og utstrakt bruk av metaforer, er denne boka absolutt noe for deg. For meg ble det altfor mye av begge deler, og den eneste grunnen for at boka får terningkast 2, er fordi det er et snev av spenning der, jeg vil gjerne fullføre boka for å finne ut hva som skjedde og hvem som er hvem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarte simpelthen ikke å legge fra meg denne boken! Jo mer jeg leste, jo mer forvirret ble jeg! Til slutt ender du opp med mange: "Jøss!", "Åååå..." og "Du kødder!" Den trettende fortellingen er en bok du bør unne deg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest denne boken for annen gang, dvs. lyttet... Første gang leste jeg den på engelsk, nå lyttet jeg til den norske lydboka. Begge leseopplevelsene var gode, jeg ble revet med... Det er en spesiell fortelling, og det er styrken dens, den skiller seg ut. Men samtidig har den masse herlige og frodige fortellingstrekk, og det er en god dynamikk i personlighetsutviklingen både hos Vida og hos Margareth, det er en godt fortalt og spennende historie om å bli hel, om det å ha gjennomlevd masse. Temaene som dukker opp er mange og både forbudte og groteske. Har lest kritikken av hvordan den slutter, og kan forstå den selv om jeg ikke er enig. Jeg tolker den annerledes enn det de som har kommet med kritikken har gjort. Boka anbefales.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

mtretteToveJostein RøysetIngunn SCamilla BilstadTanteMamieKorianderAndreaBoktimmyFragmenterHilde Merete GjessingmgeHarald KTralteMy Criminal MindCtinaKaren RamsvikBentGVLinn Charlotte EdstrømElin SkjerengKjetil AudsenKristin F. JørgensenGroDun AenghusJon Torger Hetland SalteTove Obrestad WøienChristine AndersenWenkeVannflaskekjell kAnneLibraritas vsiljehusmorAkima MontgomeryFrode KinserdalJulie StensethIngunn ØvrebøkineArne Sjønnesen