Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Det er duket for mange misforståelser og forviklinger i denne historien, men samtidig er den like lun og morsom som det Holmqvists tidligere har skrevet. Min favoritt blant bøkene hennes er Potensgiverne, men jeg er sikker på at denne vil få like mange lesere som de andre bøkene. Den er en fin fortelling og et søtt avbrekk fra hverdagen.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

SVÆRT LETTLEST HYGGELIG OG SMÅKOSELIG

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette syntes jeg var noe ordentlig sludder. Jeg har visst rett og slett ikke legning for å like slike svenske "kosebøker" og så kom jeg i skade for å kjøpe en til av samme forfatter før jeg hadde lest denne (Potensgiverne), vet ærlig talt ikke om det er bryet verdt å lese den.

Måten det var skrevet på skulle sikkert være morsom og sjarmerende, men jeg ble bare irritert, innbiller meg at dette egner seg bedre som småmorsomt tv-drama, noe a la Sommer På Saltön.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig og lettlest bok. Ser tydelig figurene for meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelige bøker av Karin Brunk Holmqvist. Beskrivelsene er menneskelige, artige, søte og troverdige. Anbefales som feel good lesing på senga:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Omläsning av denna bok som Stefan Sauk så ljuvligt har läst in. Vilken härlig bok!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det eldre ekteparet Selma og Artur bor på en liten gård i Sør-Sverige. De lever et rolig liv uten de store spenningsmomentene, men alt endrer seg den dagen de får nye naboer. Artur har en heller livlig fantasi, og det religiøse ekteparet nedi veien får det til å gå helt rundt for stakkars Artur.

Lun, humoristisk og koselig lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Søt og hyggelig bok, hverken mer eller mindre

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fornøyelig bok, som alle av Karin Brunk Holmqvist. Holder en knapp på Sirile gentlemen .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En festlig liten bok om et eldre ektepar på landsbygda i Sverige. De lever et relativt søvnig a4-liv, uten de helt store hendelsene. Da nabodatteren Disa flytter tilbake til barndomshjemmet, begynner saker og ting å skje... Ekteparets ellers så stillferdige liv blir satt på prøve, og ingenting blir som før.

Rosa elefanter er en søt sak til de som trenger noe annet å tenke på, som ikke blir for avansert eller vanskelig. Her er koselig humor og humreverdige skildringer. Som noen i lesesirkelen sa: "Jeg gleder meg til å bli gammel!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille Grimeland