Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Gjentar seg selv til det kjedsommelige.

Jeg begynte på bøkene en gang tidligere, men måtte legge de fra meg. Nå er jeg nesten ferdig med siste bok, og kan ikke si jeg forstår hypen.

Er SÅÅ lei av Anas indre gudinne som danser tango, stuper baklengs kråke eller snurper leppene og ser på henne over halvmånebrillene sine. Et utrykk jeg håper jeg aldri hører eller leser igjen er "...og jeg eksploderte rundt han". Jeg er også utrolig lei av å høre hvor høyt de elsker hverandre og hvor mye de har lyst på hverandre. Som en annen her skrev, man blir så lei at man hopper over noen sider hver gang man ser et forspill er igang.

Nå høres det ut som jeg hater både kjærlighet og sex, men problemet for min del ble bare at det var så mye gjentagelser og nøyaktig samme sexscener og dialoger om og om igjen. Litt variasjon hadde ikke skadet:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ubeskrivelig møl

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble rett og slett litt for dumt, og kjedelig. Ikke spesielt imponert over skrivestilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eftersom jag läste hela del 1 i väntan på att det skulle bli en bra bok utan att det blev det ser jag ingen anledning till att detta ska bli bättre. Alltså ska jag inte läsa den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Starter koselig, men relativt tregt. Synes boken har mangel på spenning i starten og bruker lang tid på å komme ordentlig i gang. Da jeg kommer litt over halvveis kommer også spenningen og jeg klarer ikke å legge den fra meg. Nå er den nettopp utlest og jeg savner allerede karakterene.
Selv om den etter min mening er den tregeste av de tre bøkene likte jeg den godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble litt skuffet over denne. Særlig over Mr.Grey. Likte ikke at han ble så kjærlig og myk. Jeg likte han best sånn han var i eneren. slutten var kjedelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det holder jo ikke mål, på neon måte. Men man leser da alle bøker man har / får ?!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne triologien må bare leses! Klarte ikke å legge fra meg boka før jeg var ferdig. Kan leses om og om igjen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Triologien er glimrende og vanedannende:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest alle tre bøkene og jeg må si at jeg skjønner ikke at det skal bli så stor ståhei om dem.

De er ikke storslåtte romaner, men heller ikke de værste jeg har lest når det gjelder språk. De har kinky sex men heller ikke dette er veldig uvanlig i disse dager, selv om vi er godt inne i SM verden. Det handler ikke om en ung, godtroende jente som blir dominert og brukt av en voksen mann slik man kan få inntrykk av i pressen. Dette er en kjærlighetshistorie med litt "kinky fuckery", som de selv kaller det.

Les dem hvis du liker kjærlighetshistorier med sterke kvinner og ikke er redd for å lese om litt røff sex.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sigri HolmHarald KtuhamreFrode KinserdalHegeSynnøve H HoelIna Elisabeth Bøgh VigreTatiana WesserlingJulie StensethLeseaaseSaraConnieTrygve JakobsensusannaBjørn SturødNina BallerinamartinekhIdaAnniken LMarit HøvdeIngrid Urdal StøleAkima Montgomerykjell kJan-Olav SelforsBjørg L.TanteMamieingar hTor GeirReadninggirl20Kjell MagneMonika SvarstadAnne-Stine Ruud HusevågSimen "Boktimmy" IngemundsenLailaRufsetufsaVannflaskeSiv ÅrdalSverreTrine S. AustbøHildeE .