Viser 1 til 8 av 8 omtaler

spennende- jeg må bare få fatt i neste snarest mulig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blant mine favoritter er Thomas Enger langt opp på listen. Jeg liker vrien med journalisten Henning Juul som løser saker på sin personlige måte. Samtidig blir man kjent med miljøet og familien hans. Den underliggende historien i alle bøkene gjør at jeg kommer inn på hovedpersonen og man må jo bare kjøpe neste bok for selv om Juul løser floken i denne boken er slutten åpen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok nummer 3 om Henning Juul, og hans jakt på hva som skjedde da han mistet sønnen Jonas i brann.

Jakten må vente litt da en gammel, dement dame blir funnet brutalt myrdet på et gamlehjem. Det er tydelig at morderen har et enormt raseri inni seg. I tillegg til dette er Hennings søster Trine, som er justisminister, i hardt vær. Hun mottar trusler og påstander om at hun har trakassert et yngre partimedlem seksuelt.

Spenning hele veien, og kan nesten ikke vente på neste bok om Henning Juul!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne var av det tunge slaget, orker ikke lese mye av gangen. Kan det ha en sammenheng med at nesten alt er omtalt i media i den senere tid? Plottet fenger ikke i all sin grusomhet. Den skal leses ferdig, trur jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra krim! Enger har virkelig klart å lage en spennende og flott serie om journalisten Henning Juul.

Første boka var veldig preget av Juuls psykiske problemer etter brannen for to år siden, og i bok to jobbet han iherdig med å få ut av Tore Pulli hva han visste om brannen.

Nå i bok tre føler jeg at vi blir mye bedre kjent med Henning Juul selv, både gjennom søster og justisminister Trine Juul-Osmundsens problemer og alle tilbakeblikkene til deres barndom. I alle slike krimserier føler jeg at en viktig del av den totale historien er den parallelle historen til hovedpersonene. Det at Enger har bestemt seg for at vi i løpet av seks bøker om Henning skal få svar på gåten om brannen hvor sønnen Jonas døde, er et veldig bra element som vi stadig får mer og mer kunnskap om. Det hjelper for Henning sin del at han kommer seg videre selv også, at han føler han takler dette bedre.

De to første bøkene leste jeg som e-bøker på mobilen, og denne tredje hørte jeg som lydbok. Bra oppleser, men jeg kunne tenkt meg å lese bare litt fortere! Det var så spennende!

I og med at jeg ikke bor langt unna Jessheim selv, er det veldig artig å være kjent på de stedene som Enger omtaler i bøkene. Det blir så mye mer virkelig og reell handling for meg da.

Alt i alt en veldig god krim, med bra oppbygging, passe blanding av hovedhistorie og parallelle historier, ikke for lang bok, spennende plott. Gleder meg virkelig mye til de neste bøkene om Henning!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legger ved en link til min fyldige omtale av boka her:
Omtale fra Bokbloggeir

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Henning Juul jakter fortsatt på svar omkring sønnens dødsfall, samtidig som han må gjøre jobben sin og dekker andre kriminalsaker for avisen sin. I denne boka kommer også hans søster Trine Juul-Osmundsen i hardt vær - og sammen er dette oppskriften på en fantastisk spennende krimbok! Les hele min omtale på ritaleser.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen