Viser 1 til 10 av 31 omtaler

Inspirerende! Får lyst til å lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er skrevet av mentaltrener Erik Bertrand Larssen som nå er den fremste mentaltreneren i Norge. i boken er det ulike sitater, historier og generelt om hva man skal gjøre for å få ut sitt maks potensial.

Bertrand skriver om hvor viktig det er å kunne tro på seg selv ved å bygge opp sinn egen selvtillit. -for eksempel hva som defineres til et godt mål. det beste med boken er at man finner igjen seg selv med boken i hverdagen. Det vil si at det mentale kan gjøre noe lite til noe stort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bli best med mental trening er en av de få bøkene jeg faktisk har lest, og som jeg syntes er lærerik og nyttig bok å lese. Boka handler om å takle forskjellig situasjoner best mulig mentalt. Fordi hvis man er sterk mentalt kan man nå utrolige ting. Boks handler også om en rekke fortellinger og historier Erik Bertrand Larssen har vært oppi, og hvordan han har taklet disse situasjonene mentalt. Du for ett innblikk av toppidretten sin mentale verden og hvordan de beste i landet vårt jobbet på trening og i konkurranser med seg selv. Du som ikke er toppidrettsutøver har også nytte av denne boken. Fordi det er flere av landets beste næringslivs ledere som delere sin historie, om hvordan de når sine mål.

Etter MIN mening, er dette en bok for næringslivsledere som er open for nye endringer, og toppidrettsutøvere som er villig til å ofre mye, får å bli best. Alders klassen ligger mellom 13 og 69 år, mener JEG.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne boka for å se om denne kunne gi meg noe tilbake, det gjorde den til en viss grad. Boken gjentar seg selv noen ganger, og boka handler mye om forfatter sine egne opplevelser og klienter han har hjulpet. Boken er ihvertfall veldig lettlest, noe som var veldig deilig. Men den hadde endel gode poeng, som ihvertfall vil kunne hjelpe meg litt videre. Jeg mener boka var bra på en måte, men tankene til forfatteren var kanskje litt for ekstreme for en alminnelig fotballspiller på 15. år.

Boken passer for folk som er veldig interesserte i idrett og har lyst til og bli noe, men kan også passe for deg som sliter litt med treningslysten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Erik Bertrand Larssen er Norges beste mentale trener. Han er mental trener for mange store stjerner, blant annet Martin Johnsrud Sundby. I boken forteller han om ulike møter med kjente idrettsstjerner, og hva de trenger hjelp til. Han skriver også om hvordan han hadde det da han var fallskjermjeger. I boken får du i tillegg høre om hvordan man kan bli enda råere i hodet når man har det som verst. Jeg liker slike bøker, fordi de handler om hvordan man kan bli bedre til å konkurrere. Å være rå mentalt er viktig når man for eksempel skal bli verdens beste langrennsløper. Boken er veldig fengende og lettlest, og jeg likte den svært godt. Jeg kan anbefale den til både gutter og jenter, som er interessert i idrett og som har lyst til å komme forbi enkle hindringer i hverdagen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges "hotteste" mentaltrener. Han jobbet med skilandslaget fram mot VM i Oslo i 2011, og han har også hjulpet en rekke andre idrettsutøvere og næringslivstopper. I denne boken forteller han hvordan vi alle kan bedre prestasjonene våre, både i hverdagslivet, på jobb og når vi trener. Hva skal til for å bli en vinner? Hvordan mobiliserer du råskapen i deg, for å prestere bedre i hverdagen og være best når det virkelig gjelder?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken "Bli best med mental trening" er skrevet av Erik Bertrand Larssen. Boken handler om hvordan man kan nå målene sine som toppidrettsutøver, på arbeidsplassen eller generelt i livet. Den sier at man alltid må ta de riktige valgene, og hvordan man kan finne mål som passer til akkurat deg.

Jeg synes denne boken er veldig bra, fordi forfatteren skriver på en måte som gjør at det er veldig lett og forstå hva han mener. Jeg liker også boken fordi jeg har lyst til å bli blandt de beste og da synes jeg det er veldig spennende å lese om mental trening og hvordan man kan sette seg mål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bli bets med mental trening er en fin bok, fra toppidretsutøvere, og til vanlig folk på gaten. boken handler selfølgelig om mental trening , men ikke bare det, han skriver også hvordan du for eksempl kan bli bedre til å stå opp. han gir noown gode tips til hvordan du kan bli en bdre person. dette syntes jeg var en veldig fin bok å lese anbefales sterkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl