Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Likte den overraskende godt! Må innrømme at jeg var litt påvirket av eldste som hadde lest "Skammerens dotter" på skolen av samme forfatter og ikke var begeistret - for å si det mildt. Nå er eldste jenta mi mer en type som liker å lese mer om hva som foregår inne i folk enn utenpå og fantasy dreier seg jo mye om å skape en verden som man må sette seg inn i - følelsesmessig er fantasy samme "oppskriften": En eller flere som er utvalgt (og derfor anderledes på godt og vondt) og deres deltakelse i kampen mellom det gode og onde. Fantasy er ofte åpen for at man kan havne på den onde siden, og kampen mellom det gode og onde er også ofte intern. Vel, jeg elsker fantasy og har store planer om å lese ferdig serien - selv om ingen av ungene ville fullføre den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God og original fantasy. Liker ideen om naturhekser. Litt flate karakterer trekker ned, men det kommer seg nok når vi blir kjent med dem i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor