Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hva skjer når den vakre, eksentriske Kitty Finch får bo med familien til poeten Joe Jacobs i feriehuset i Frankrike? I en helt særegen fortellerstil fanger Deborah Levy oss inn i disse spesielle karakterene liv og samspill. Man kan kjenne varmen i lufta, solskinn og lukten av bassenget. Samtidig er det en urovekkende stemning på grunn av en deprimert poet og en ung ustabil fan av poeten. Det er umulig å ikke bli fascinert av Kitty Finch.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er kanskje ikke helt uten grunn at Deborah Levy har vært kortlistet til Bookerprisen to ganger for det er ingen tvil om at hun kan dette med å skrive og skape dramatiske scener i romanene sine. Dette er en mørk og noe lunefull bok om depresjon, lidenskap, og ikke minst dysfunksjonelle forhold pakket inn i en roman som ved første øyekast ser ut til å være om en idyllisk ferieuke på den franske riviera. Vel så feil kan man altså ta!

Dette er ingen enkel bok å skrive noe om og jeg var lenge usikker på om jeg egentlig likte den, men i dagene som har gått etter endt lesing har romanen og flere av karakterene vokst på meg og jeg kan ikke annet enn å si at dette er en god bok.

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud Husevåg