Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Herlig spenning! Tegenfalk har virkelig klart å skrive en bok som gjør at jeg gleder meg veldig til de to neste i trilogien!

Dette var et litt annerledes plott enn jeg har vært borti tidligere, og det er veldig artig når forfatterne klarer å finne på noe helt nytt! Hva er det som gjør at tilsynelatende helt vanlige mennesker gjør ufattelige handlinger? Boka går i et passende langsomt tempo, helt til det tar av på slutten. De siste sidene er intense, og jeg begynner nesten å svette bare ved å tenke tilbake på boka!

Jonna og Walter er to herlige politifolk som jeg gleder meg til å følge videre. Boka beskriver personene godt, og vi blir ganske godt kjent med dem gjennom sidehistoriene.

Alle bøkene i serien er utgitt på svensk allerede, så det er nesten så jeg har lyst til å få tak i de svenske bøkene for fortest mulig å følge hovedpersonene videre. Gleder meg virkelig til å lese mer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legger inn min anmeldelse fra Bokbloggeir her:
skriv lenkebeskrivelse her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser