Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Bulle en merkelig og litt uvanlig gutt som flytter inn i nabolaget til Lise. De blir godt kjent og møter den andre også ganske merkelige naboen, Doktor Proktor. Doktor Proktor forteller Lise og Bulle kjærlighets historien hans og at faren til hans store kjærlighet ikke ville la han være sammen med datteren hans før han ble en ordetlig forsker. Lise og Bulle hjelper Doktor Proktor med å bli verdens kjent ved å vise hele byen den nyeste oppfinelsen hans, nemlig prompepulver.
Jeg syntes dette er en morsom bok som er veldig lett lest. Boken har også spenning som gjør leseren mer interessert. Jeg syntes denne boken passer til en aldersgruppe under 13 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det handler om en jente som heter Lise og som er datter av kommandanten. En dag kommer en ny gutt i gata der. Han heter Bulle. De blir venner og de blir kjent med en professor som har funnet opp et pulver som får folk til å prompe. Men det er noen som vil stjele det fra dem.
Denne boka anbefaler jeg til de som er glad i morsomme bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første boken i serien. Jeg greide å blingse og leste denne som nummer to, men det fungerte helt greit. Historiene i seg selv er frittstående. Stilen er fabulerende og full av mosomme pek og vrier. Jeg liker det godt når forfatteren selv titter frem og gir gode råd til leseren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig morsom bok som passer like bra for voksne som for barn. Stilen minner meg om Roald Dahl, men det eksisterer ingen moral i boken - om det er et minus eller et pluss er vel opp til hver enkelt leser å bedømme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

svarteperEmil ChristiansenHarald KAmanda ANils PharoOmpabopIngeborgBjørg Marit TinholtHeidibeaverkriekAtmanLibraritas vTonesen81Jakob Lund KlausenTjommiLinn HaugEli R. GjengstøAndreas BokleserGro-Anita RoenLena Risvik PaulsenBabynemiAlice NordliIdaTone HBenedikteTrygve JakobsenCtinaKristin F. JørgensenKikkan HaugenIngunnJCarine OlsrødMarianne  SkageKaroline in WonderBenteJenny Dahl BakkenTerje MathisenSynnøve H HoelLene AndresenBeathe SolbergGro-Anette Slettebø