Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Synes boka startet veldig tregt. Vurderte og legge den fra meg flere ganger i løpet av første halvdel av boka. Boka ble bedre etterhvert. Men en helt grei bok med enkelt språk. Til syvende og sist endte den med terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den unge Cat Morley blir sendt rett fra fengselet til en landsby i Berkshire. Her har hun fått jobb som tjenestejente i prestegården. Presten Albert Canning og hans kone Hester lever et tilsynelatende harmonisk liv. Sommeren 1911 slår fasaden sprekker, og da presten inviterer en teosof inn i hjemmet ender det hele i katastrofe.

Hundre år senere blir det funnet et lik av en soldat fra 1. verdenskrig. Frilansjournalisten Leah påtar seg saken med å finne ut hvem han var. Det eneste sporet hun har er to brev soldaten har på seg. Begge er underskrevet H. Canning...

En spennende og interessant historie!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

EN GANSKE SÅ AMBIVALENT FØLELSE er det jeg sitter igjen med. På den ene siden fattet jeg en enorm godhet for en av bokas hovedpersoner og håpet inderlig at det hele ikke ville få det utfallet som jeg fryktet og som forfatteren hele tiden la opp til. Nå når boka er ferdiglest, vet jeg ikke hvilken følelse som er sterkest: Er jeg mest trist fordi det gikk som det gikk eller føler jeg mest snytt fordi handlingen var så forutsigbar? Ikke desto mindre, jeg ble virkelig revet med under lesingen, så det må vel bety at boka tross alt var godt skrevet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

lett å lese , inneholder det som skal til for å gjøre den spennende

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal