Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det tok litt tid før historien satte seg – innledningen ble rett og slett litt for lang etter min smak. Jeg synes at hele boka med hell kunne ha vært stammet inn endel underveis. Det er masse spennende partier, men boka hadde ikke behøvd alle sine over 500 sider for å fortelle denne historien.

Historien er riktignok intrikat, spennende og god komponert – så selv om jeg nok skummet meg gjennom endel partier, er jeg til syvende og slutt veldig fornøyd med denne boka. Gregg Hurwitz er en god spenningsforfatter, som jeg kommer til å følge også heretter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Puh, helt utslått etter en fantastisk utrolig spennende og intens og annerledes spenningsbok! Dette var virkelig bra!

Mike ble satt igjen på en lekeplass som fireåring, og må starte livet på nytt etter å ha vært på barnehjem i mange år. Han stifter familie og klarer å få til et flott miljøboligprosjekt som skal sikre ham og familien resten av livet. Noen begynner å plage ham og familien, uten at han klarer å forstå hvorfor. Etter at kona nesten blir drept, får han tak i Shep, en kamerat fra barnehjemmet, til å hjelpe seg. Sammen jobber de seg mot det de håper er svaret, veien er lang og kronglete, og det er et stort apparat i mot dem........

Spenningen underveis, hvordan vi, og Mike, etterhvert, med små biter, får vite ihvertfall littegrann om bakgrunnen hans, er helt utrolig spennende. Jeg kan ikke si mer uten å røpe noe fra handlingen, men dette er absolutt en favorittbok! Har bestilt hans første bok på biblioteket også, og kan nesten ikke vente! Den skal leses umiddelbart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil Christiansen