Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Dette er en fantastisk god bok, en skikkelig engasjerende thriller som jeg anbefaler til alle som liker å lese spennende bøker. Jeg ga boken terningkast seks.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La denne boken under kategorien krim, men det er vel egentlig mer en spenningsbok.
Fin, godt skrevet og interessant fra start til slutt. Jeg trodde hele tiden jeg hadde svaret, og er alltids glad i en liten tvist.
Jeg hadde en god stund en aning om hva som kom til å skje, så jeg ble ikke helt sjokkert. Allikevel en spennende bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En psykologisk thriller om en kvinne som våkner opp hver eneste dag uten å huske annet enn barndommen sin og hvis hun er heldig noen minner fra litt senere i livet. Nå er hun i 50-årene og får sjokk hver dag hun ser seg i speilet. Hun våkner opp ved siden av en mann som påstår han er ektemannen hennes, men som hun ikke har en eneste erindring av. Det viser seg så at en lege har kontaktet henne og bedt henne skrive dagbok og det er gjennom denne dagboken at historien kan fortelles. Jeg reagerte litt på at noen kunne skrive så detaljert i en dagbok og ha med for eksempel hele samtaler med dialoger. Sett bort fra det er det jo en smart måte å fortelle historien på.

Spenningen begynner når Christine finner ut at ektemannen hennes lyger og holder skjult stadig flere ting for henne. Legen som hun treffer i skjul, fordi ektemannen har gitt opp håp om at medisinsk hjelp har noe for seg, lar også være å fortelle henne ting, noe som fører til at hun ikke vet hvem hun kan stole på. Det er både interessant, skummelt og nervepirrende å være inne i hjernen på en som har så lite kontroll på hva som er virkelig og ikke. Det viser seg etterhvert at møtene med legen og dagboken hjelper henne å få tilbake noen minner, selv om hun på et tidspunkt også blir usikker på om hun kan stole på sin egen hjerne. En psykologisk thriller etter min smak som jeg har lyttet til på lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva som kom først: At jeg ikke klarte å leve meg inn i handlingen slik at jeg kjente spenning og derfor begynt å undre meg hva som skjer når en mister hukommelsen. Eller var det undringen over hvordan man ved en hukommelsessvikt kan huske noe, men andre ting er helt forsvunnet som igjen påvirket at jeg ikke kjente spenning.Det er uklart for meg. Uansett årsak; jeg klarte ikke å leve meg inn i handlingen slik at romanen ble en thriller for meg. Et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest romanen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok lang tid før spenningen steg, men ble skikkelig driv på slutten

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke all verdens forhåpninger til denne, nettopp fordi jeg har hørt så mye om den og lest så mange anmeldelser som har vært helt oppi skyene av denne boka. Da blir det ofte en nedtur.
Derimot var det en spennende og interessant historie og et godt plott, men den går litt vel sakte fremover og jeg savner noen flere vrier på slutten!
Ender på en sterk 4, som er ganske bra, men likevel ganske langt unna det mange andre mener om denne boka!
Flere sier at denne er veldig annerledes, men jeg sitter litt med en følelse av at dette har jeg lest før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken lästes nej slukades! i norsk översättning. Något av det allra bästa jag har läst. Vilken fantastisk debutbok!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skikkelig spennende bok som jeg ikke klarte å legge fra meg. Man sitter å funderer boka igjennom på hva som egentlig foregår, når man tror man skjønner det, så skjønner man det ikke likevel..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viste ikke noe om forfatteren, og trodde instinktivt at det måtte være en kvinne. Ble overrasket når jeg oppfattet, godt over halvveis ut i boken, at S'en i navnet stod for Steve. Det imponerte meg at en mannlig forfatter kan beskrive et liv som kvinne såpass bra. Sett fra en manns ståsted :-) Synes det var litt lite spenning en god stund, men det hele tok seg opp med en forrykende overraskelse og intens spenning mot slutten. Oppsummeringen og nøsting av løse tråder ble litt påsmurt og ødeleggende for den rivende avsluttingen. Jeg vet det er nødvendig og ikke etterlate spørsmål, men jeg tror det burde vært gjort kortere og mindre detaljert for å sitte igjen med en perfekt avslutning. Jeg tror det kunne vært gjort uten at leseren sitter igjen med spørsmål.

En veldig god bok, men jeg trekker litt for en langdrøy begynnelse og en litt ødeleggende avslutning. Klimakset ga meg gåsehud!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeRufsetufsaCarine OlsrødMarianneN