Viser 1 til 2 av 2 omtaler

I Solby bor de to vennene katten Mitcho og elefanten Sebastian. En dag fisker Mitcho opp en flaskepost. I brevet står det at avsenderen har oppdaget en mystisk øy. Men det ligger også et lite frø i flaska. Det planter de to vennene i hagen. Og så skjer det noe mystisk. Det lille frøet vokser over natta til en kjempestor pære, så stor at Mitch og Sebastian kan bruke den som hus eller båt, alt ettersom. Og da den ekle viseborgermesteren Kvist blir rasende på den store pæra og jager den fra byen innen 24 timer, legger katten og elefanten ut på en spennende reise på havet på jakt etter den mystiske øya.
Og selvfølgelig bruker de den kjempestore pæra som båt....

Dette er en fantasirik bok med detaljerte, morsomme og fargerike tegninger. Bruker du god tid på boka, kan du kose deg lenge med utrolig mange flotte og gøyale tegninger.
Boka kan passe for barn fra 5 år og oppover.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker Jakob Martin Strid! Nok en hysterisk morsom fortelling med mange artige karakterer, absurde vendinger i historien og fantastiske tegninger med masse å se på. Passer for barn i alle aldre (altså voksne også).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa