Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boken er skrevet ut fra en 12 – 13 år gammel jentes øyne. Hun følger med på hva som skjer, både på TV og gjennom mennesker hun møter. Samtidig strir hun med problemer i familien og ikke minst på skolen. Hun er en ensom jente på stadig let etter en venn. På den måten blir denne boken både en fortelling om Julia og hennes familie og en fortelling om en stor miljøkatastrofe som kan utslette alt liv på jorden. Nettopp denne blandingen er det som gjør boken så fin. Den viser oss en katastrofe vi ikke har tenkt på og hva det gjør med menneskene som må forholde seg til den. Og den viser oss en ung jentes streben med å passe inn, med å takle problemer med (og blant) foreldrene, og med å takle skolehverdagen.
Jeg har skrevet noen få ord her: Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker dystopier. Selv om det kan føre til forbigående depresjon, så er det noe som drar meg mot dem. Og denne boka er en god en. Ettertenksom og vakker. Om enn ikke akkurat håpefull.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge