Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig spennende krim, ikke et kjedelig øyeblikk. Elsker slutter med en liten tvist. Anbefaler lydbokversjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt langdryg, men absolutt underholdende. Og oppleseren hadde lagt av seg mange av unotene sine. Kanskje det er håp??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sebastian Bergman

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var bra!! Meget spennende krim, engasjerende og med spennende karakterer. Neste bok er allerede funnet fram fra bokhyllen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Første av en rekke gode krimbøker. Jeg ble fort revet med, og heldigvis har jeg fire av de fem bøkene (til nå) om Sebastian Bergman. De bør absolutt leses i rekkefølge, og det er vanskelig å ikke plukke opp neste bok i serien med en gang du er ferdig. Leser bok 4 nå en måned etter at jeg startet på denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var litt tungt i starten.. men kom meg gjenom.. Og tror nok at jeg kommer til å lese nr to.. Greit språk og forsovidt greit person galleri, men tror nok jeg hadde "kverka" Sebastian Bergmann ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok litt tid før jeg falt for denne boken, men da jeg først kom inn i den syntes jeg den var bra. Absolutt verdt "slite seg" gjennom de første sidene! Visste ikke det også var laget en tv serie, så den må jeg få sett!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Erlend Haugen  VikhagenToveLailaPer HellemKay NilsenSiv ÅrdalJarnskjeggeBård StøreGVmgeWenche VargasTrine S. AustbøBoktimmyKirsti Vettran NederhoelVannflaskeLilleviRandiThomas KlakeggBjørg L.Ole Jacob OddenesEli HagelundHildeTine SundalInger-LiseHanneBirgitte Veland LarsenConnieMereteBjørn  BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSolHilde OlaussenRisRosOgKlagingArne SjønnesenMorten JensenHeleneVibekeMari Nordø LommelunAjiniakraEllen E. Martol