Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Liker du spøkelsesfortellinger, da er dette definitivt boka for deg.

Jon er 11år og blir sendt på internatskole i Salisbury. Skolebygget er gammelt, helt fra 1200 tallet og ved siden av ligger en katedral med kirkegård rundt. Jon kjenner ingen og sliter med hjemlengsel. Bedre blir det ikke da han en natt blir hjemsøkt av tre gjenferd ridende til hest. De to romkameratene til Jon har aldri sett noen spøkelser på kirkegården og tror at han er helt «sprø». Heldigvis er det andre som tror på Jon, både blant de levende og de døde. Spøkelsene kjenner Jon på en eller annen måte og de har en oppgave å utføre, en gammel hevn.

Selv om boka først og fremst er en spøkelsesfortelling, handler den også om vennskap og litt om sorg og gryende forelskelse. Boka har nydelige og stemningsfulle illustrasjoner i duse farger.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slett ikke verst om 11 år gamle John som møter spøkelser og dermed lærer en del både om seg selv, familien og andre. Akkurat passe spennende og med nok småekle detaljer til at den passer for spenningssøkende unger på mellomtrinnet. Kan nok anbefales en del lesere på ungdomsskolen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee