Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Her gjorde jeg den feilen å begynne på bok 3. Den er bra, det er ikke det. Men skal du lese Birger Baug anbefaler jeg deg å begynne med Straff, og så lese Paradis tapt før denne. Den er en av de krimbøkene hvor forfatteren til stadighet hinter til noe som har skjedd før. Da er det irriterende å ikke vite hva det er som har skjedd. Ellers er boken riktig så spennende med en krimgåte-type som hvert fall var ny for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra også denne boka om Halvor Heming & Co. Som vanlig spennende og drivende, men også litt springende da handlingen hopper mye fram og tilbake mellom de forskjellige etterforskerene, blir mye "cliff hangers" på denne måten. Plottet var fantasifullt, men muligens noe urealistisk. Klar for neste bok jeg Baug.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle tre bøkene er gode, men denne desidert best. Veldig høyt spenningsnivå og karakterer du blir glad i, med både styrker og svakheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den svakeste så langt, med et søkt plott med angrep på kommersialismen og klisjeaktige rollefigurer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen