Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette var en fin bok på tross av at den kunne ha havnet i alle mulige slags feller. Jeg tror det er mest det at Ruth ikke kan forandre på det som skjer som gjør denne boken mest “virkelighetsnær”. Margot må leve det livet hun har fått, med de dårlige kortene hun har blitt utdelt. Og Ruth må beskytte og elske henne. Det tar lang tid før dette går opp for Ruth, men det var en lekse hun skulle lære.

Jeg liker engler, og det var nok derfor jeg plukket opp denne boken. Og selv om jeg kanskje ikke ventet meg så mye, fikk jeg mer enn jeg trodde. Kjærlighet, vennskap, depresjon, alkoholisme. Alle de sår et barn som blir mishandlet får, og mer til. Men samtidig ble historien fortalt gjennom Ruths øyne. I kjærlighet.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHilde Merete GjessingDolly DuckRisRosOgKlagingPiippokattaStine SevilhaugNorahEgil StangelandHarald KRufsetufsaLene AndresenVilde Gran JohansenBookiacAud Merete RambølReidun Anette AugustinIngunn SHilde VrangsagenReadninggirl30ingar hHanne Kvernmo RyeKaramasov11Monica CarlsenNicolai Alexander StyveMads Leonard HolvikStig TBeathe SolbergAnne-Marie StorakerVariosaRandiAEvaLailaCamillaRoger MartinsenElisabeth SveeEli HagelundSigrid NygaardSynnøve H HoelIreneleserHildeE .Marianne M