Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Første boka i serien. Gir en fin kombinasjon av krim og ellers livet til hovedpersonene i boka. Gode beskrivelser av karakterene som fjør at en fort lever seg inn i fortellingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet det er veeeldig mange som er uenig med meg, men er ikke spesielt imponert av denne krimhistorien.Synes de mest interessante periodene i boka var rundt Patrick & Erika, og søsteren til Erika. Fikk ikke godfølelsen her, nei. Kommer neppe til å lese mer Lackberg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er hva jeg kaller kvalitetskrim! Kompliserte og sterke intriger mellom mektige og mindre familier, sjarmerende hovedperson en lett kan identifisere seg med og ikke minst fantastisk gode og morsomme personskildringer. Kort sagt: en lettlest og utrolig god krimbok. Jeg falt virkelig for språket og historiene til forfatteren, og nå kan jeg neste ikke vente med å fortsette på de neste bøkene hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god krim. Gode og realistiske personskildringer. Lever meg såpass inn i historien at jeg blir glad i de som kjemper og står på. Läckberg skriver bra. Men jeg føler det mangler prikken over i'en før jeg kan gi terningkast 6.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest boekene i litt tilfeldig rekkefoelge, men gikk naa til bok nummer 1, og her faar vi forhistorien om hvordan Patrick og Erica moetes. Boken var jevn bra den, jeg liker boekene til Laeckberg, og synst det var helt greitt aa lese dem utenfor rekkefoelge, er allerede i gang med Predikanten. Jeg gir 5 til isprinsessen. Synst den var bra

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vakre Alexandra blir funnet død i badekaret i sitt eget hjem. Hun har oppkuttede pulsårer, og ved første øyekast ser hun ut til å ha tatt sitt eget liv. Han som finner liket, styrter ut av huset og rett i armene på forfatteren Erica Falck.

Erica og Alexandra var en gang svært gode venninner, men kontakten ble brutt svært plutselig da de fremdeles var i begynnelsen av puberteten. Erica skjønte den gang aldri hvorfor Alexandra bare forsvant.

Det viser seg selvfølgelig at Alexandra ikke har tatt sitt eget liv, men har blitt myrdet. Dessuten var hun gravid. En venn og elsker av henne blir mistenkt for mordet og farskapet. Helt til også han blir funnet død. Spørsmålet er om det er samme morder som står bak begge dødsfallene, eller om vennen faktisk tok sitt eget liv. Hvilken forbindelse er det mellom dødsfallene?

Dette er den første boka jeg har lest av Läckberg, og det blir ikke den siste. Selv om dette ikke er en thriller, opplevde jeg boka spennende. Jeg klarte ikke på noe tidspunkt å gjette meg til løsningen. Historien ble dessuten krydret med en søt romanse mellom Erica og etterforskningslederen Patrik Hedstrøm.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison