Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne er så elendig at man skulle ikke tro det var mulig. Teksten er pepret med ordet "smellvetes" som et slags rim på "helvetes". Kanskje morsomt første gangen; deretter bare usigelig dumt og platt. Flere nyord er "spesbo" og "blod-bol". Virker som bokens eneste, krampaktige forsøk på å gjøre personene interessante. De er ikke det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg liker veldig godt med denne boken er at forfatteren ikke avslutter underkapitlene, slik at leseren må lese videre for å finne ut hva som skjer. Historien er lett å lese og underholdende. Det som trekker ned er at selve historien utvikler seg til å bli svært usannsynelig og overtroisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva