Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Fantastisk bok, jeg ble helt oppslukt. Trodde egentlig ikke jeg hadde det i meg å like krim, men denne boken var spennende, aktuell, tidsriktig og hadde mer enn bare sjablongmessige karakterer. Minnet meg faktisk om Dickson Carr eller Andre Bjerke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan være smart å sette igang med lesingen av romanen når en vet en har tid til å lese den sammenhengende. Jeg synes denne romanen, som jeg leste i norsk oversettelse, var vanskelig å legge fra seg. Spennende om debutromanen, som skal gis ut på norsk i februar 2015, er like god. Mer om min leseopplevelse mv kan du lese i dette blogginnlegget.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Läser norska översättningen "Til Jacobs forsvar" genom Anders Ribus inläsning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker historien godt, men boka kunne med fordel vært halvparten så lang. Med den avslutningen viser forfatteren at han kan skrive både spenning og tvister :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En veldig god krim. Handlingen tar tak i deg, og slipper ikke taket før boka er ferdig. Jeg leste boka med stor entusiasme, klarte nesten ikke å legge den fra meg. Boka tegner et hjerteskjærende portrett av begrepet familie, den toucher innom diskusjonen om arvelighet ift atferd (finnes et såkalt "drapsgen"?) og ikke minst inneholder den en interessant beskrivelse av rettssystemet, dets fordeler og ulemper. Boka passer derfor for både ungdom og voksne. Voksne kan ta foreldrebrillene på, og ungdom kan lese den rett og slett sdom en god krim eller som en studie i amerikansk rettspraksis. For elever på vgs kan den passe spesielt for interesserte med samfunnsfagene

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg fikk denne anbefalt av flere i forrige uke, og tok tak i den. Ble helt oppslukt. En skikkelig ekkel bok - god psykologisk krim. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En meget god bok. Den holdt på min oppmerksomhet fra første side! Det er bare ett skår i gleden... Jeg syns den sluttet for brått. Midt i en heftig rettsak blir det helomvending, og dett var dett... Likevel kan jeg anbefale denne boken til andre. Absolutt leseverdig krim med en litt anderledes vri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek